Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Karališkas gimdymas: Amal Clooney dvynių susilaukė toje pačioje palatoje, kur ir hercogienė Catherine

Birželio pradžioje Holivudo žvaigždė George'as Clooney (56 m.) ir jo žmona, pasaulyje pripažinta žmogaus teisių advokatė Amal Clooney (39 m.) susilaukė dvynukų. Kaip išsiaiškino „Daily Mail“, poros sūnus ir dukra pasaulį išvydo ten pat, kur gimė ir jauniausi britų karališkosios šeimos nariai – princas George'as ir princesė Charlotte.
George'as ir Amal Clooney bei princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine su vaikais (centre – su princu George'u 2013 metais, dešinėje – su princese Charlotte 2015 metais)
George'as ir Amal Clooney bei princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine su vaikais (centre - su princu George'u 2013 metais, dešinėje - su princese Charlotte 2015 metais) / „Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad George'as ir Amal Clooney dvynių Ellos ir Alexanderio susilaukė birželio 6-ąją.

„Daily Mail“ žiniomis, mažieji Ella ir Alexanderis į šį pasaulį atkeliavo toje pačioje gimdymo palatoje, kur 2013 metų liepą Kembridžo hercogienė Catherine pagimdė sūnų George'ą, o 2015 metų gegužę – ir dukrą Charlotte.

Čia gimė ne vien jie, bet ir jų tėtis princas Williamas bei dėdė princas Harry.

Pranešama, kad norėdamas savo šeimai kuo didesnio privatumo, George'as Clooney sumokėjo ir už tris greta buvusias palatas: vienoje ilsėjosi gimdyvė su naujagimiais, kita buvo skirta tėčiui ir pagausėjusios šeimos aplankyti atėjusiems artimiesiems, o trečioji skirta apsaugos darbuotojams. Visos šios palatos turi bendras duris ir jose nėra langų į gatvės pusę, dėl to yra labai vertinamos didžiulio privatumo reikalaujančių šeimų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine ir princas Williamas su sūnumi George'u (2013 m.)
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine ir princas Williamas su sūnumi George'u (2013 m.)

Kaip skelbiama privačios Šv. Marijos ligoninės internetiniame puslapyje, naktis prabangioje palatoje Lindo sparne kainuoja 5,7 tūkst. svarų, tad trys palatos turėjo atsieiti 17,1 tūkst. svarų. O jeigu Amal ligoninėje su dvynukais praleido savaitę, kaip neretai būna susilaukus daugiau nei vieno kūdikio, gimdymo kaina išauga iki 119,7 tūkst. svarų!

„Gimdymas šioje ligoninėje buvo suderintas jau prieš kelis mėnesius, visas personalas buvo prisaikdintas laikytis konfidencialumo, – pasakojo šaltinis. – Palatos buvo paruoštos 10 dienų prieš porai atvažiuojant – nuo baldų, pramogų įrangos ir šaldytuvų iki gėlių, kurias Amal ir George'as išsirinko papuošti visas tris palatas. Savaime suprantama, pinigai čia buvo mažiausia problema – George'as norėjo, kad jo žmona pagimdytų kaip įmanoma komfortiškiau. Absoliučiai viskuo buvo pasirūpinta, ir net buvo pateiktas platus vynų sąrašas, kad George'as galėtų stilingai pakelti taurę už gimusius vaikus.“

15min primena, kad bendras poros turtas vertinamas 140 mln. svarų sterlingų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas