Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkoji pora išplatino naujagimio princo Louiso nuotraukas: ištirpdė gerbėjus

Kensingtono rūmai sekmadienį išplatino pirmąsias oficialias princo Williamo ir Kembridžo hercogienės Catherine vaikų – princesės Charlotte ir princo Louiso Arthuro Charleso – nuotraukas. O širdį virpinančius kadrus įamžino pati mama.
Princas Louisas Arthuras Charlesas ir princesė Charlotte
Princas Louisas Arthuras Charlesas ir princesė Charlotte / Socialinių tinklų nuotr.

Šios nuotraukos darytos gegužės antrąją – princesės Charlotte trečiojo gimtadienio dieną. Paviešintose akimirkose ji laiko ir švelniai bučiuoja savo mažiausiąjį brolį, princą Louisą. Jis pasaulį išvydo balandžio 23 dieną.

„Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė kuo nuoširdžiausiai norėtų padėkoti visiems, kurie sveikino princo Louiso gimimo ir princesės Charlotte trečiojo gimtadienio proga“, – paviešinę žavias nuotraukas skelbė Kensingtono rūmai.

„Scanpix“ nuotr./Princas Louisas Arthuras Charlesas
„Scanpix“ nuotr./Princas Louisas Arthuras Charlesas
„Scanpix“ nuotr./Princas Louisas Arthuras Charlesas ir princesė Charlotte
„Scanpix“ nuotr./Princas Louisas Arthuras Charlesas ir princesė Charlotte

Tiesa, šias nuotraukas padarė ne koks nors profesionalus ir žinomas fotografas, o pati mama Catherine. Tai nėra pirmas kartas, kai kunigaikštienei tenka tokios atsakingos pareigos. Ji taip pat įamžino vos gimusią princesę Charlotte, kurią tąkart ant rankų laikė vyriausiasis princas Georgas.

Šiose fotosesijose panašumų išties netrūksta, tačiau internautai netruko pastebėti, kad nuotraukose nėra užfiksuotas vyriausiasis brolis. Visgi spėjama, kad Georgas tuo metu buvo mokykloje ir kaip tikras princas atsakingai nepraleido pamokų.

Balandžio 23-iąją gimęs princas Louisas iš karto gavo karališką titulą – jis bus Jo Karališkoji Didenybė Kembridžo princas.

Louiso vardas naujagimiui skirtas siekiant pagerbti princo Williamo senelio dėdę Louisą Mountbatteną, žuvusį 1979 metais per Airijos respublikonų armijos (IRA) surengtą laivo sprogdinimą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paviešintos pirmosios princo George‘o ir jo sesers, princesės Charlotte, nuotraukos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas