Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Keisčiausi įžymybių prašymai asistentams – nuo pažadinimo ryte iki kramtomos gumos išpakavimo

Žvaigždės asistento darbas turi nemažai privalumų. Kaip ir keistų atsakomybių. Nuo padėjimo pasiruošti fotosesijoms, gėrimų ir sumuštinių laikymo iki skubių nosinės paieškų – kai kurie šio darbo aspektai apie jį svajojančius paskatina atsisakyti šios minties. Tačiau daugeliui tai tik maža kaina, kurią jie sumoka už neįkainojamą patirtį. Štai kokių neįprastų paslaugų savo asistentų prašė įnoringiausios garsenybės.
Markas Wahlbergas ir Ashley Graham su asistentais
Markas Wahlbergas ir Ashley Graham su asistentais / Vida Press nuotr.

Realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždė Kim Kardashian turėjo komandą, kurios viena iš užduočių buvo smėliu padengti žvaigždės sėdmenis.

Kol Kim Kardashian per fotosesiją Tailande sėdėjo ant valties krašto, į aikštelę buvo pakviesti du žmonės, kurie į rankas paėmę smėlį jį bandė „priklijuoti“ ten, kur reikėjo.

Ne ką neįprastesnę užduotį turėjo ir Kim Kardashian sesers Kylie Jenner asistentė. Buvo kalbama, kad socialinių tinklų garsenybei dirbusi mergina kas rytą turėdavo ją pakelti ir paruošti trintų vaisių kokteilį.

Kylie Jenner nėra linkusi eksperimentuoti su skoniais, todėl kiekvieną kartą jai būdavo pateikiamas tas pats kokteilis. Na o jei asistentė kada nors ir išdrįsdavo pasiteirauti, kokių vaisių sutrinti šįryt, Kylie jai atsakydavo, kad receptą ši jau žino, rašo Mirror.co.uk.

„Scanpix“ nuotr./Kylie Jenner
„Scanpix“ nuotr./Kylie Jenner

Pasirodo, būti viršininko asmeniniu žadintuvu – dažno asistento kasdienybė. Už pažadinimą ryte atsakingą žmogų turėjo ir Markas Wahlbergas, bijojęs pavėluoti į anksti prasidedančius filmavimus. Bet tai buvo ne visos jo užduotys. Jei aktorius užtrukdavo filmavimuose, asistentas turėdavo iš mokyklos parvežti Holivudo žvaigždės atžalas.

Divos elgesiu garsėja ir Mariah Carey. Kalbama, kad ji tokia įnoringa, jog turi asmeninį gėrimų laikytoją. Tai 2008 m. patvirtino tuometiniai atlikėjos balso mokytojai Davidas ir Carrie Grantai.

„Ten buvo moteris, laikiusi jos gėrimą su šiaudeliu. Tik tai ji ir daro, keliauja po pasaulį laikydama gėrimus“, – sakė Carrie.

„Kaip senovėje monarchai turėjo maisto ragautojus, taip ji turi gėrimų laikytoją, kad nesusigadintų lūpdažio“, – pridūrė Davidas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Mariah Carey
AFP/„Scanpix“ nuotr./Mariah Carey

Keistą prašymą savo asistentui turėjo dainininkė Rihanna. Kartą ji paprašė jai dirbančio žmogaus ant nugaros ir užpakalio užpilti vandenį iš buteliuko. Kaip ir Kim Kardashian komanda, taip ir Rihannai dirbęs asmuo tokį prašymą išgirdo per fotosesiją, kurios metu turėjo atrodyti lyg ką tik išsimaudžiusiai.

Modelis Ashley Graham prisipažino kartą savo asistentės paprašiusi gydytojui pristatyti jos išmatų mėginį.

Tuo tarpu Bruno Marsas, kaip rašoma, savo asistento paprašė pagalbos pučiant nosį. Taip, supratote teisingai. Prieš prasidedant laidos „Extras“ filmavimui dainininkui kitas žmogus prie nosies pridėjo nosinę ir liepė į ją pūsti kaip kokiam mažam vaikui.

„Scanpix“/AP nuotr./Bruno Marsas
„Scanpix“/AP nuotr./Bruno Marsas

Taip, Taylor Swift turi gerbėjų, tačiau ji pati priklauso vienam fanų, tiesa, ne kokios nors žvaigždės, o kavos tinklo, klubui. Teigiama, kad ji itin mėgsta gėrimus iš „Starbucks“ ir jais vaišinasi taip dažnai, kad jų kombinacijas dainininkės asistentės yra išmokusios mintinai.

Be to, jei su Taylor Swift bet kuri iš asistenčių susitinka dar prieš 11 val. dienos, į kabinetą be kavos rankose jos net nežengia – į kavinę prieš susitikimą užsukti yra būtina.

Apie darbą Kanye Westui esame svajoję ne vienas. Užtektų būti ir jo vairuotoju. Tiesa, jam reperis yra nustatęs griežtą aprangos kodą.

Rašoma, kad vairuotojas privalo vilkėti tik medvilninius drabužius – apie jokius kitus dirbtinius audinius negali būti nė minties.

Kai esi tokia didelė žvaigždė kaip CeeLo Greenas, gali pasisamdyti žmogų, į kurio pareigas įeina ir prakaito nuo kaktos šluostymas. Jei to dar nebūtų gana, atlikėjo asistentas taip pat atsakingas už kramtomosios gumos išpakavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas