Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kembridžo hercogų atžalos – internautų dėmesio centre: pirmą kartą išgirdo kalbantį princą Louisą

Princo Williamo ir hercogienės Catherine atžalos sužibėjo naujame Kensingtono rūmų paviešintame vaizdo įraše, kurį išvydę karališkosios šeimos gerbėjai neslėpė nuostabos supratę, kad iki tol nėra girdėję būsimųjų sosto paveldėtojų balsų.
Gamtininkas Davidas Attenborough ir Kembrido hercogai bei jų atžalos
Gamtininkas Davidas Attenborough ir Kembrido hercogai bei jų atžalos / Stop kadras / „Scanpix“ nuotr.

Kembridžo hercogų vaikai princas George’as (7 m.), princesė Charlotte (5 m.) ir princas Louisas (2 m.) dažnai tėvus lydi į karališkus renginius, pozuoja fotografams, bet, kaip pastebėjo internautai, jų kalbančių girdėję nesame. Tai pasikeitė dėka bendro šeimos projekto su televizijos laidų vedėju ir gamtininku seru Davidu Attenborough, rašo Huffpost.com.

Vienas po kito, kaip teigė internautai, užaugęs George’as, į savo močiutę Anglijos karalienę Elizabeth II be galo panaši Charlotte ir vis rišliau kalbantis mažasis Luisas gamtininkui uždavinėjo klausimus apie gyvūnus.

Princas George’as D.Attenborough teiravosi, koks gyvūnas, jo nuomone, išnyks? Princesė Charlotte domėjosi, ar gamtininkui kaip ir jai patinka vorai.

„Koks gyvūnas jums patinka?“ – paskutinis klausimą D.Attenborough uždavė princas Louisas, padarydamas, kaip rašoma komentaruose po vaizdo įrašu, mieliausią klaidą (red. past. žodį animal (vert. gyvūnas) jis ištarė amimal).

Vaizdo įrašą žiūrėkite čia:

„Tik ką supratau, kad nesu girdėjęs jų balsų“, – rašė vienas internautas, kuriam pritarė ir daugiau karališkosios šeimos gerbėjų.

Princas Williamas, hercogienė Catherine ir jųdviejų vaikai neseniai turėjo progą tiesiogiai pabendrauti su pasaulyje žinomu gamtininku po naujo jo „Netflix“ filmo „A Life on Our Planet“ premjeros Kensingtono rūmų soduose.

Dokumentiką apie gamtą sukūrė ir pats princas Williamas. Kaip rašo užsienio spauda, kanalas ITV ruošiasi pristatyti filmą „Prince William: A Planet for Us All“.

Kad princas Williamas myli gamtą, mėgsta joje leisti laiką, žinoma seniai, bet prieš porą metų būsimas sosto paveldėtojas atskleidė, kad jo atžalos jam suteikė „naują tikslą“.

„Mano gyvenime atsiradus George’ui, Charlottei ir Louisui, požiūris pasikeitė. Kitai kartai laukinę gamtą noriu perleisti geresnės būklės, – sakė jis. – Visada tikiu, jog įmanoma jaunimui suteikti vilties ir tikėjimo, kad viską galima pataisyti.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Per pirmąjį viešą M.Markle ir Harry pasirodymą jie slėpė didelę paslaptį: buvo viena svarbi užuomina

Apie pirmąjį Meghan Markle ir princo Harry pasimatymą ir kada juodu suprato esą skirti vienas kitam?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas