Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kempiniuką Plačiakelnį sukūrusių įrašas tviteryje – užuomina apie netradicinę jo seksualinę orientaciją?

Vienas kanalo „Nickelodeon“ įrašas tviteryje apie jų animacinį filmuką „Kempiniukas Plačiakelnis“ privertė internautus sudvejoti, ar apie pagrindinį jo herojų jie žinojo iš tiesų viską. Minėdamas „Pride“ mėnesį, „Nickelodeon“ pasidalijo kelių jų personažų paveikslėliais su žinute, neva užsimenančia apie jų netradicinę seksualinę orientaciją, rašo „New York Post“.
Animacinio serialo „Kempiniukas plačiakelnis“ akimirkos
Animacinio serialo „Kempiniukas plačiakelnis“ akimirkos / Vida Press nuotr.

„Švenčiame „Pride“ su LGBTQ+ bendruomene ir jų sąjungininkais šį bei kiekvieną mėnesį“, – kanalas pranešė tviteryje, prie įrašo prikabinęs pamėgto jūrų gyventojo Kempiniuko Plačiakelnio ir dar dviejų jaunimui skirtų programų personažus.

Linksmo animacinio filmuko, rodomo nuo 1999 m., gerbėjai seniai įtarė, kad Kempiniukas Plačiakelnis gali būtų homoseksualus – seriale buvo ne viena užuomina, tačiau nei vienas šio filmuko kūrėjas niekada šios informacijos taip ir nepatirtino.

„Pranešė, kad Kempiniukas gėjus ir išjungė komentarus, nes tai ne diskusija“, – rašė vienas tviterio naudotojas.

Kartu su juo džiaugėsi ir daugiau internautų, kurių dėka grotažymė „Kempiniukas gėjus“ tviteryje tapo viena populiariausių.

Scena iš animacinio serialo „Kempiniukas Plačiakelnis“:

VIDEO: "I Like Squidward" SpongeBob Scene HD

Tiesa, dar 2005 m. „People“ animacinio filmuko kūrėjas Stephenas Hillenburgas, 2018 m. miręs, užsiminė, kad Kempiniukas Plačiakelnis gali būti LGBTQ+ bendruomenės nariu ne dėl to, kad yra gėjus, o dėl to, kad yra aseksualus.

„Niekada nesiekėme jų padaryti gėjais. Juos laikome beveik aseksualiais. Mes tik stengiamės būti linksmi ir tai niekaip nesusiję su serialu“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas