Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 10

Keturios košmariškos savaitės nelaisvėje: kas nutiko dainininkei, kuriai žadėta pasaulinė šlovė

„Jei tai skaitote, turiu jus įspėti, kad čia pateikiama informacija, kuri kai kuriems gali būti žalinga. Ši istorija niekur nedings, ji liks internete, bet jei pernelyg jautriai reaguojate į kito žmogaus kančią ar į pasakojimą apie ją, siūlau toliau neskaityti“, – sakė Duffy, Velso dainininkė, kuriai anksčiau buvo žadėta spindinti karjera. Po traumuojančios patirties ji daugiau nei 10 metų buvo visiškai dingusi iš viešumos.
Dainininkė Duffy
Dainininkė Duffy / Scanpix ir Vida Press nuotr.

Velso dainininkė Duffy (tikrasis vardas Aimée Anne Duffy), gimusi 1984 metų birželio 23 dieną, 2008-aisiais išleido debiutinį albumą „Rockferry“. Tais metais jis tapo ketvirtu geriausiai parduodamu albumu visame pasaulyje, o atlikėjos antrasis singlas „Mercy“ atsidūrė 12-os skirtingų muzikos topų viršūnėse. Ši daina užkariavo ir Baltijos šalių klausytojų širdis.

Duffy buvo žadama didelė sėkmė ne tik muzikos srityje, bet ir aktorinėje karjeroje, tačiau 2010 metais išleidusi antrąjį studijinį albumą „Endlessly“, ji paskelbė, kad neribotam laikui palieka muzikos pasaulį. Tačiau tik vėliau paaiškėjo, kad staigų moters pasitraukimą pačioje šlovės viršūnėje lėmė traumuojantis įvykis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas