Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian nugalėjo savo baimę: po 2 metų nuo ginkluoto apiplėšimo grįžo į Paryžių

Praėjo beveik dveji metai nuo tada, kai Paryžiuje per ginkluotą apiplėšimą buvo apvogta realybės šou žvaigždė Kim Kardashian. Po šios traumos ji vengė Paryžiaus, tačiau galiausiai nugalėjo savo baimę ir vėl grįžo į miestą, kuris nepaisant blogų prisiminimų, jai yra labai brangus.
Travis Scottas, Kylie Jenner, Kim Kardashian ir Kanye Westas
Travis Scottas, Kylie Jenner, Kim Kardashian ir Kanye Westas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Ketvirtadienį Kim Kardashian su vyru Kanye Westu bei seserimi Kylie Jenner dalyvavo naujos „Louis Vuitton“ vyrų kolekcijos pristatyme po atviru dangumi.

Ginkluotas apiplėšimas labai traumavo Kim Kardashian ir ji yra sakiusi, kad į Paryžių sugrįžti neketina dar ilgą laiką. „Galbūt po penkių, šešių, septynių ar dešimties metų“, – po apiplėšimo draugams sakė sukrėsta Kim Kardashian.

Realybės šou žvaigždei artimas šaltinis sakė, kad šį kartą Kim yra daug atsargesnė ir nebesipuošia jokiais kitais papuošalais, išskyrus paprastą vestuvinį žiedą, mat ją vis dar kamuoja baimė vėl būti užpultai.

Aną kartą plėšikus suviliojo būtent Kim viešumoje demonstruoti brangūs papuošalai (tada naktį įsilaužus į žvaigždės apartamentus ir grasinant ginklu iš jos buvo pavogta brangenybių už 10 mln. JAV dolerių) ir ji gerai išmoko šią pamoką – ėmė visai kitaip elgtis socialiniuose tinkluose supratusi, kad gali būti sekama ne vien tik gerbėjų, bet ir nusikaltėlių.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian

Būtent dėl to dabar Kim Kardashian „Instagram“ paskyroje neberasite nuotraukų, kuriose ji girtųsi savo brangenybėmis, o saugumo sumetimais ji net nebesižymi vietų, kuriose lankosi, ką darydavo anksčiau. Dėl saugumo sumetimų neretai net neina suprasti, kur konkrečiai daryta ta nuotrauka, o tai ypač galioja kelionių metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas