Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian vyras Kanye Westas prisipažino apie jam diagnozuotą psichinę ligą: „Tai supergalia“

Reperis Kanye Westas (40 m.) naujame interviu prisipažino tai, kas iš dalies paaiškina jo keistą ir neprognozuojamą elgesį. Pasirodo, prieš keletą metų jam diagnozuota psichinė liga bipolinis sutrikimas, kurio vienas iš požymių – ypač ryški nuotaikų kaita.
Kanye Westas ir Kim Kardashian
Kanye Westas ir Kim Kardashian / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kanye Westui diagnozuotas bipolinis sutrikimas dar žinomas kaip maniakinė depresija. Visai neseniai apie šią slėptą ligą prisipažino ir dainininkė Mariah Carey.

„Iki 39-erių man niekada nebuvo diagnozuota ši liga“, – viename radijo interviu sakė reperis, šiuo metu pristatantis savo naują dainų albumą YE.

Patikslinęs, kad serga psichine liga, Kanye Westas užtikrintai pridūrė: „Bet kaip ir sakiau savo albume, tai ne negalia, o supergalia.“

Reperis taip pat pripažino, kad po skandalo, kuomet portalui TMZ pasakė, jog juodaodžių vergija buvo „pasirinkimas“, jis beveik perdarė savo albumą, pašalinęs pernelyg jautrias vietas.

Jis sakė, kad jaučiasi privilegijuotas ir palaimintas, nes kiti žmonės, kurie kenčia nuo tokio paties sutrikimo, negali elgtis taip laisvai kaip jis.

„Psichinių sutrikimų turintys žmonės, kurie nėra Kanye Westas, negali sukurti dainų albumo ir pristatyti jo tarsi viskas būtų gerai, – sakė jis. – Pagalvokite apie ką nors, kas savo darbe pasielgtų lygiai taip pat kaip aš per tą TMZ interviu. Bet tada antradienio rytą atėję į darbą jie būtų atleisti, jie negalėtų atsukti laiko atgal ir padaryti to, ką padariau aš. Štai kodėl Dievas man tai paskyrė sulaukus keturiasdešimties.“

Pasakiau žmonai, kad ji gali mane palikti, bet ji nepaliko. Tikriausiai tai ir reiškia „ir džiaugsme, ir varge“, ar ne?

Tiesa, vis tik albume yra viena daina, kurioje reperis užsimena apie tą vergijos skandalą – tai „Wouldn't Leave“. Joje Kanye Westas apdainavo savo žmonos Kim Kardashian audringą reakciją į skandalą ir tai, kad šis pasiūlė jį palikti, jeigu jai per sunku, bet ji to nepadarė.

Štai kelios eilutės iš šios Kanye Westo dainos: „Pasakiau, kad „vergija yra pasirinkimas“, ir jie sako „kaip tai?“ Dabar aš esu (minimas) 50-yje tinklaraščių ir gaunu 50 skambučių. Žmona skambina verkdama, sakydama, kad mes galime viską prarasti. Privalėjau ją nuraminti, nes ji negalėjo kvėpuoti. Pasakiau jai, kad ji gali mane palikti, bet ji nepaliko. Tikriausiai tai ir reiškia „ir džiaugsme, ir varge“, ar ne?“.

„Twitter“ nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais Chicago, North ir Saintu
„Twitter“ nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais Chicago, North ir Saintu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas