Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

Kontroversijomis pagarsėjęs visuomenės veikėjas į vestuves atvyko lydimas šešių nėščių moterų

Kontroversiškais poelgiais garsėjantis Nigerijos visuomenės veikėjas vienose vestuvėse sukėlė sumaištį, į šventę atvykęs su šešiomis nėščiomis moterimis, kurios, jo teigimu, nešioja jo vaikus, rašo „Daily Mail“.
Nigerijos visuomenės veikėjas vestuvėse pasirodė lydimas šešių nėščių moterų
Nigerijos visuomenės veikėjas vestuvėse pasirodė lydimas šešių nėščių moterų / „Instagram“ (Pretty Mike of Lagos) nuotr.

Žinomas kaip Pretty Mike’as, vestuvėse dalyvavęs vyras instagrame savo didelei sekėjų auditorijai (daugiau nei 300 tūkst.) rašė, jog nuotrauka „ne pokštas… tik gyvename geriausią gyvenimą“.

Socialiniame tinkle jis taip pat pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame įamžintas glostantis kiekvienos būsimos motinos pilvą, joms išsirikiavus į eilę.

Skandalingai pagarsėjusiu Mike’as vadinamas dėl daugelio priežasčių. Viena jų – sulaikymas 2017-aisiais, kuomet į kitas vestuves jis atvyko lydimas ant pavadėlių pririštų, grandinėmis supančiotų moterų.

Jis taip pat ne kartą yra pasakojęs, jog mėgsta moterų kompaniją ir vienu metu palaiko net kelias romantiškas draugystes.

Pernai rugsėjį vyras pasidalijo nuotrauka, kurioje pozuoja su penkiomis vestuvines sukneles vilkinčiomis damomis. Šalia fotografijos Mike’as rašė, kad didžiausia jo svajonė būtų vesti „dvi buvusias ir tris dabartines savo merginas“.

„Visi turime svajonių, visi turime fantazijų“, – sakė jis.

Pasirodo, tai nebuvo jo vestuvės. Apsirengęs kaip jaunikis ir lydimas šių „nuotakų“ jis dalyvavo kaip svečias bičiulio šventėje.

Kai kurių Mike’o elgesį sukritikavusių teigimu, šis jo pasirodymas yra tokia pati „beprotybė“, kaip ir ankstesni vyro išsišokimai, įskaitant ir įvykį 2017-aisiais.

Mike’as, kurio tikrasis vardas Mike’as Eze-Nwalie Nwogu, didžiausiame Nigerijos mieste Lagose turi naktinį klubą.

Na o šios fotografijos, kaip rašo „Daily Mail“, darytos šalyje populiaraus aktoriaus ir komiko Williamso Uchembos ir jo mylimosios Brunellos Oscar vestuvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas