Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kris Jenner kaltinama seksualiniu priekabiavimu: ieškinį pateikė buvęs moters apsaugininkas

Realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ vadybininkę Kris Jenner (64) buvęs apsaugininkas Marcas McWilliamsas apkaltino seksualiniu priekabiavimu. Visgi moters advokatas tvirtina, kad vyro pareikšti kaltinimai prieštarauja lengvai patvirtinamiems faktams, skelbia „People“.
Kris Jenner
Kris Jenner / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Buvęs žinomos moters apsaugininkas Marcas McWilliamsas naujame ieškinyje teigia, kad Kris Jenner ne tik seksualiai priekabiavo, bet demonstravo rasinę ir lytinę diskriminaciją bei neteisėtai nutraukė darbo sutartį. „People“ praneša, kad šiame ieškinyje minima ir vyriausia dukra Kourtney Kardashian.

Negana to, M.McWilliamsas iškėlė bylą privačiai apsaugos kompanijai „David Shield Security“.

Rašoma, kad gautuose teismo dokumentuose buvęs apsaugininkas tvirtina patyręs nederamą K.Jenner elgesį, kurio metu patyrė seksualinį kontaktą. Vis dėlto su šiais teiginiais Kris advokatas Marty Singeris nesutinka.

Vida Press nuotr./Kris Jenner
Vida Press nuotr./Kris Jenner

„Kris Jenner ir Kourtney Kardashian griežtai neigia visiškai melagingus buvusio apsaugininko Marco McWilliamso teiginius“, – pareiškime skelbė M.Singeris.

Advokatas taip pat nurodė, kad buvusio darbuotojo pareikšti kaltinimai yra absurdiški ir visiškai prieštarauja lengvai patvirtinamiems faktams. Jis taip pat pridėjo, kad darbo metu M.McWilliamsas dažnai miegodavo savo automobilyje.

„Svarbu ir tai, kad M.McWilliamsas niekada nesiskundė darbdaviui dėl Kris elgesio, o dabar šiuos juokingus pareiškimus išsigalvojo po metų“, – rašoma pareiškime.

Tiesa, nors ieškinyje Kourtney minima, tačiau ji nėra kaltinama dėl nei vieno iš teiginių. Tad po to, kaip teigia pats M.Singeris, kai Kris ir Kourtney laimės teismo procesą, jos ketina nedelsiant paduoti M.McWilliamsą ir jo advokatus į teismą už piktybinį persekiojimą.

„Scanpix“ nuotr./Kourtney Kardashian ir Kris Jenner
„Scanpix“ nuotr./Kourtney Kardashian ir Kris Jenner

Teisiniuose dokumentuose M.McWilliamsas nurodė ne vieną kaltinimą. Jis teigia, kad tariamas elgesys prasidėjo po to, kai 2017 m. gegužę jis pradėjo dirbti pas K.Jenner ir K.Kardashian. Jis teigia, kad nuo tada Kris komentavo jo išvaizdą bei teiravosi apie jo „seksualinę veiklą“.

„Nuo 2017 m. gegužės iki 2018 m. rugsėjo 12 d. kaltinamoji K.Jenner nuolat ir dažnai savo kūną pastatydavo į intymų fizinį kontaktą su M.McWilliamso kūnu ir pakartotinai sakydavo akivaizdžius seksualinio pobūdžio komentarus M.McWilliamsui“, – rašoma ieškinyje.

M.McWilliamsas nurodo, kad jis K.Jenner yra sakęs, jog jos elgesys yra netinkamas ir nepageidaujamas. Tačiau, anot jo, moteris šių prašymų nepaisė.

Dėl to vyras mano, kad moteris pradėjo keršyti. Ieškinyje teigiama, kad K.Jenner ir „David Shield Security“ kompanija ir toliau tęsė „priekabiavimus, gąsdinimus ir tolesnius kankinimus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi