Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kristalai – nugaros lūžiui gydyti: į darbą sugrįžti skubantis Simonas Cowellas tiki jų galia

Maždaug prieš savaitę ligoninėje atsidūręs pramogų pasaulio magnatas Simonas Cowellas (60 m.), rodos, yra pasiryžęs išbandyti viską, kad tik kuo greičiau pasveiktų ir galėtų grįžti į darbą. Nugaros lūžį besigydantis žinomas vyras į pagalbą pasitelkė net „galingus gydančius kristalus“.
Simonas Cowellas
Simonas Cowellas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Simonas Cowellas

Kaip rašo „Mirror“, į darbus sugrįžti skubantis šou „Britain’s Got Talent“ teisėjas prie ligoninės lovos prikaustytas liko susilaužęs nugarą. Pavojingą traumą Simonas Cowellas patyrė važinėdamasis elektriniu dviračiu.

Jam buvo atlikta šešių valandų trukmės operacija. Simono Cowello būklė po truputį gerėja. Jis jau pastovi ant kojų ir po truputį vaikšto – greičiau nei gydytojai tikėjosi.

Video kadras/Simonas Cowellas
Video kadras/Simonas Cowellas

Kad gijimo procesas būtų sklandesnis ir greitesnis, kaip papildomą priemonę žinomas vyras pasitelkė gydančius kristalus. Kalbama, kad juos jis išdėliojo aplink savo lovą.

Energijos ir sveikatos suteikiančius kristalus Simonui Cowellui padovanojo artimi bičiuliai.

„Daugelis sunkiai patikėtų, kad Simonas tiki kristalais, tačiau jo ir Lauren namuose jų yra visur“, – „The Sun“ atskleidė šaltinis.

Kol gydosi ligoninėje Simonas Cowellas šiek tiek pakoregavo ir savo mitybą – tarp augalinės kilmės patiekalų pasitaiko vienas kitas skanėstas iš mėsos. Labiausiai jam patinka draugės Lauren Silverman keptas kalakutienos pyragas, kurio ji mylimajam atveža kasdien lankydama jį ligoninėje. Taip pat jis neatsisako ir vieno kito deserto su šokoladu.

Prieš traumą Simonas Cowellas pademonstravo, kad jo augalinės kilmės mityba pasiteisino – vyras neteko 25 kg. Prieš tai televizijos žvaigždė nevengdavo mėsainių, bandelių su dešrelėmis ir uogienėmis, bet visa tai pakeitė vegetariški patiekalai.

Prie minučių tikslumu sudėliotos dienotvarkės įpratęs Simonas Cowellas nekantrauja grįžti į darbą, nors artimieji ir bičiuliai vis primena, kaip svarbu yra visiškai pasveikti ir pailsėti po tokios tragiškai pasibaigti galėjusios traumos (lūžis užfiksuotas vos kelių centimetrų atstumu nuo stuburo).

Kalbama, kad iš ligoninės vyras turėtų būti paleistas jau šią savaitę, bet jei gydymas užtruks, problemų dėl darbo neturėtų kilti. Pasak jo bičiulių, Simonas Cowellas jau kelias dienas darbuojasi tiesiog iš ligoninės lovos – atsakinėja į skambučius ir elektroninius laiškus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Simono Cowello draugė Lauren Silverman pagimdė berniuką

Saulius Urbonavičius-Samas Londone susitiko su garsiuoju „X Faktoriaus“ kūrėju Simonu Cowellu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas