Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kruelos De Vil kostiumai ir kaip Glenn Close užsitikrino, kad jie atsidurtų jos spintoje

Kruela De Vil – turbūt viena įsimintiniausių vaikystės piktadarių. Kai kuriems ji atmintyje įstrigo dėl žiauraus troškimo, kuriam išpildyti ji ryžtųsi nusikaltimui, o kitiems – dėl įspūdingų kostiumų. Tačiau kur jie dabar? Ogi saugiai kabo Kruelą De Vil įkūnijusios Glenn Close spintoje. Visi iki vieno!
Glenn Close Kruelos De Vil vaidmenyje
Glenn Close Kruelos De Vil vaidmenyje / Vida Press nuotr.

Tai 73-ejų aktorė, šiemet už geriausią antraplanį vaidmenį nominuota „Auksiniam gaubliui“, atskleidė komikui Pete’ui Davidsonui, ją kalbinusiam „Variety“ žurnalui, rašo Insider.com.

27-erių P.Davidsonas sakė užaugęs kartu su kultiniu 1996 m. „Disney“ vaidybiniu filmu „101 dalmatinas“ ir jo 2000 m. pasirodžiusiu tęsiniu „102 dalmatinai“. Ne ką mažiau nei įspūdingas kiekis šuniukų vienoje vietoje vaikinui įsiminė ir siaubingą planą turėjusi Kruela De Vil.

Komiką taip pat sudomino įspūdingų piktadarės kostiumų likimas.

„Sudarant sutartį nurodžiau, kad galėsiu pasilikti visus filme vilkėtus kostiumus. Kai jie sužinojo jų vertę, nebuvo patenkinti mano sutarties punktu. Jie norėjo pasiūti kopijas, sukurti atskirą rinkinį man. Atsisakiau“, – pasakojo G.Close.

Aktorei, kuriai pranašaujama jau aštunta „Oskaro“ nominacija už vaidmenį filme „Hillbilly Elegy“, patiko ne tik kostiumai, bet ir pats vaidmuo. Kad jos įkūnytas personažas atrodytų dar grėsmingesnis, G.Close scenarijaus autorių paprašė į filmą įtraukti kelias eilutes iš originalaus animacinio filmo.

Kruela De Vil prieš šuniukus liepė naudoti chloroformą, juos paskandinti.

„Tai baisu. Supratau, kad kuo ji žiauresnė, tuo geresnis personažas“, – tęsė aktorė.

G.Close skirtas vaidmuo, ekstravagantiški kostiumai, kuriuos kūrė „Oskaru“ apdovanoti dizaineriai Anthony Powellas ir Rosemary Burrows, paremti 1961 m. „Disney“ animaciniu filmu, kuriame Kruela De Vil pagrobia mielus dalmatinus, kad iš jų kailio jai pasiūtų kailinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas