Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 01 11

Kultiniai vaidmenys, kurie per plauką neatiteko kitiems aktoriams

„Titanikas“, „Užrašų knygutė“ ir dar daugelis kitų įsimintinų filmų pasauliui parodė ryškiausias Holivudo žvaigždes. Tačiau vos vienas sprendimas ir galbūt ne tik filmai nebūtų sulaukę savo šlovės momento, bet ir juose turėję pasirodyti aktoriai. Svarstote, kas galėjo pakeisti aktorius kultiniuose vaidmenyse? 15min sudarė sąrašą įsimintiniausių filmų, kuriuose personažus pagal pirminį planą turėjo turėjo įkūnyti kitos žvaigždės.
„Iksmenų“, „Užrašų knygelės“, „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“, „Žiedų valdovo“ akimirkos
„Iksmenų“, „Užrašų knygelės“, „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“, „Žiedų valdovo“ akimirkos / 15min klijuotė

„Iksmenų“ Nenaudėlės vaidmuo turėjo atitekti Rachael Leigh Cook

Prieš daugiau nei 20 metų pasirodę „Iksmenai“ paliko neišdildomą įspūdį fantastinius filmus mėgstantiems žmonėms. Net neabejojame, kad kai kuriuos veikėjus prisimenate šiandien – pavyzdžiui, Ernį, Magnetą, Audrą ar dėl baltos sruogos žinomą Nenaudėlę. Tačiau mažai kas žino, kad pastarosios vaidmuo turėjo atitekti visai kitai aktorei.

Šis kiek netikėtas faktas buvo paviešintas praeitų metų rugpjūčio 29 d., kai aktorė Rachael Leigh Cook žiniasklaidos milžinui „The New York Times“ atskleidė, kad 2000-ųjų filme „Iksmenai“ perdavė Nenaudėlės vaidmenį kitai aktorei. Ji paaiškino, kad nenorėjo vaidinti supant žaliajam ekranui.

„Aš tikrai maniau, kad tai, ką visi man pasakė, buvo teisinga, kai jie pasakė: „Ką dabar turime padaryti, tai įsitikinti, kad į tave žiūrima rimtai. Aš tikrai priėmiau sprendimus dėl netinkamų priežasčių“ , – R.L.Cook paaiškino, kodėl atsisakė greitai išpopuliarėjusio vaidmens.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas