Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kultiniame „Biure“ Dvaito vos neįkūnijo kitas žinomas aktorius

Amerikietiškojo „Biuro“ gerbėjai, ar žinojote, kad vieną ryškiausių serialo personažų Dvaitą galėjo vaidinti visai kitas aktorius? Rainno Wilsono (55) įkūnytas, keistomis asmeninėmis savybėmis pasižymintis vyriškis jau įėjo į televizijos istorija, bet ar taip apie Dvaitą kalbėtume, jei jo vaidmuo būtų patikėtas kitam aktoriui? O taip galėjo nutikti.
Rainnas Wilsonas seriale „Biuras“
Rainnas Wilsonas seriale „Biuras“ / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Serialas

Pasak „Entertainment Tonight“, Dvaito vaidmens siekė ne tik Rainnas Wilsonas. Rimtu konkurentu buvo tapęs aktorius Sethas Rogenas, serialo prodiuseriams pristatęs kitokią šio personažo versiją.

Ši įamžinta atrankų vaizdajuostėje, kuria pasidalijo patys „Biuro“ kūrėjai. Be Setho Rogeno šio vieno pagrindinių vaidmenų taip pat siekė aktoriai Judah Friedlanderis ir Pattonas Oswaltas.

VIDEO: Casting The Office | A Peacock Extra | The Office US

Kaip rašo „The List“, Sethas Rogenas buvo rimtas kandidatas užimti kėdę šalia Džimo. Bet galiausiai į atranką atvyko Rainnas Wilsonas, kuris, rodos, gimė atlikti šį vaidmenį. Tiesa, Setho Rogeno karjera nuo neigiamo atsakymo dėl darbo „Biure“ nenukentėjo. Neblogą reputaciją jis susikūrė vaidmenimis komedijose „Kaimynai“, „Kūčiukai, narkotikai ir seksas“, „Užkibo“ ir kituose.

Be to, ir su pagrindine „Biuro“ žvaigžde Steve’u Carellu vaidinti teko. Aktoriai nusifilmavo komedijoje „40-ties ir vis dar skaistus“.

Atrodo, viskas susiklostė ne ką prasčiau. Žinoma, dabar serialo gerbėjai Dvaito vietoje negali įsivaizduoti jokio kito aktoriaus išskyrus Rainną Wilsoną. Kažin ar pavyktų pakeisti ir kitus personažus įkūnijusius aktorius, kad patenkinti liktų serialo gerbėjai, vis dar žiūrintys, cituojantys ir kalbantys apie „Biurą“ net praėjus aštuoneriems metams nuo paskutinės serialo serijos parodymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas