Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kultinio romano „Valgyk, melskis, mylėk“ autorė Elizabeth Gilbert prisipažino esanti homoseksuali

Kultinio romano „Valgyk, melskis, mylėk“ autorė amerikietė Elizabeth Gilbert (47 m.) viešai pasiskelbė esanti homoseksuali ir kad myli savo geriausią draugę, taip pat rašytoją Rayyą Elias.
Elizabeth Gilbert
Elizabeth Gilbert / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Homoseksualumas

Tai Elizabeth Gilbert pranešė savo „Facebook“ paskyroje, o jos įrašas sujaudino tūkstančius gerbėjų – rašytoja tuo pačiu pranešė, kad jos partnerė serga vėžiu.

Elizabeth Gilbert gerbėjams pripažino, kad būtent dėl meilės Rayyai ji šių metų liepą išsiskyrė su savo vyru Jose Nunesu (jis yra rašytojos personažo Felipės iš „Valgyk, melskis, mylėk“ prototipas). Kad Rayyą myli ne tik kaip draugę, Elizabeth Gilbert sako supratusi tada, kai šių metų pavasarį jai buvo diagnozuotas kasos ir kepenų vėžys.

„Instagram“ nuotr./Elizabeth Gilbert ir Rayya Elias
„Instagram“ nuotr./Elizabeth Gilbert ir Rayya Elias

„Mirtis – arba mirties tikimybė – gali išsklaidyti viską, kas yra netikra, ir man atsivėrė akys: aš Rayyą myliu ne kaip draugę. Aš esu ją įsimylėjusi, – savo jaudinančiame įraše rašė Elizabeth Gilbert. – Ir aš nebeturiu laiko tam neigti. Mintis, kad vieną dieną sėdėsiu ligoninės palatoje su ja, laikysiu jos ranką ir žiūrėsiu, kaip ji išeina, niekada nesužinojusi mano tikrų jausmų jai... Na, tokia mintis buvo nesuvokiama.“​

Tikruosius jausmus sau pačiai ir Rayyai pripažinusi rašytoja dabar visą dėmesį skiria savo mylimajai ir brangina kiekvieną joms likusią minutę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai