Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kuri viena romantiškiausių scenų „Biuro“ kūrėjams atsiėjo šimtus tūkstančių dolerių?

Serialo „Biuras“ (orig. „The Office“) gerbėjai kaip vieną įsimintiniausių scenų įvardija Džimo ir Pam sužadėtuves degalinėje. Nors ši scena trunka vos 50 sekundžių, ją nufilmuoti atsiėjo bene brangiausiai. Kaip vyko pasiruošimas ir piršlybų įamžinimas atskleidė pati serialo žvaigždė Jenna Fischer.
Serialo „Biuras“ („The Office“) kadrai
Serialo „Biuras“ („The Office“) kadrai / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Serialas

Pam įkūnijusi Jenna Fischer su kita garsia serialo aktore Angela Kinsey, vaidinusią Andželą, apie minėtos scenos užkulisius kalbėjo savo tinklalaidėje „The Office Ladies“.

Iš pradžių aktorės pabrėžė, kad „Biuro“ kūrėjo Grego Danielso sprendimas sužadėtuvių sceną įtraukti į pirmą naujo sezono epizodą nustebino daugelį. Jennos teigimu, jis manė, kad tai bus malonus ir tikrai netikėtas siurprizas žiūrovams, juk įprastai pagrindinių personažų sužadėtuvės atskleidžiamos paskutinėse sezonų serijose.

Kad Gregas Danielsas mėgsta stebinti įrodo ir tai, jog Pam ir Džimo sužadėtuvėms jis parinko labai paprastą vietą – degalinę.

„Jis norėjo, kad sužadėtuvės būtų ypatingos, bet taip pat norėjo, kad atrodytų, jog Džimas šį sprendimą priėmė per daug neplanuodamas“, – teigė Jenna.

Ši iš pažiūros paprasta scena gerokai patuštino serialo kūrėjų kišenes. Kodėl? Piršlybos nebuvo filmuojamos kokioje nors tą dieną laikinai veiklą sustabdžiusioje tikroje degalinėje. Dekoracijų meistrams buvo įsakyta sukurti kuro kolonėlę su parduotuve, primenančią tą, kurioje dažnai lankėsi Gregas Danielsas. Tai užtruko net devynias dienas.

Jenna Fischer atskleidė, kad degalinė buvo pastatyta elektronikos prekių parduotuvės „Best Buy“ automobilių stovėjimo aikštelėje, kaip šaltinį naudojant „Google Street View“ nuotraukas. Jei to dar nebūtų gana, šalia jos reikėjo įrengti ir kelią.

„Kad sukurtų greitkelio iliuziją, jie įrengė keturių juostų žiedinę lenktynių trasą. Kameros buvo pastatytos kitoje pusėje, o automobiliai trasa važiavo 88 km/h greičiu, – pasakojo Jenna Fischer, pridūrusi, kad ir pliaupiantis lietus buvo netikras – vanduo bėgo iš specialių lietaus imitaciją sukuriančių aparatų. – Mūsų gamybos prodiuseris Randy Cordray sakė, kad trasa važinėjo maždaug 35 vairuotojai. Jie vairavo ne tik automobilius, bet ir sunkvežimius. Mums stovint aikštelėje jautėme jų sukeliamus vėjo gūsius. Buvo beprotiška.“

Tik scenos nufilmuoti neužteko. Medžiagai atsidūrus montažinėje, specialiai pasamdyta specialiųjų efektų komanda turėjo „sukurti foną“ – Kalifornijos kalvas pakeisti rytų pakrantei būdingais medžiais.

„Tai buvo vienintelė brangiausia scena per visą serialo filmavimą. Ji truko 52 sekundes ir kainavo 250 tūkst. dolerių“, – atskleidė Jenna Fischer.

Minimą sceną galite pamatyti čia:

VIDEO: Jim Proposes to Pam - The Office US

Pagal britų serialą tokiu pat pavadinimu, kurį sukūrė Ricky Gervaisas ir Stephenas Merchantas, paremtas „Biuras“ eteryje buvo nuo 2005 iki 2013 m. Situacijų komedija, kurios pagrindine žvaigžde septynis sezonus iš devynių buvo Steve’as Carellas“, pasakojo apie „Dunder Mifflin“ popieriaus kompanijoje dirbusių žmonių kasdienybę ir užkariavo milijonų gerbėjų širdis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas