Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kurs filmą apie Britney?

Popprincesės motina Lynne Spears nori kurti filmą, paremtą jos naująja biografine knyga, kurioje atskleidžiama Britney gyvenimo intymiausios detalės, skelbia pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Britney Spears
Britney Spears / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lynne Spears jau derasi su Holivudo kino kompanijomis, kurios pešasi dėl teisių statyti filmą pagal jos kontraversišką memuarų knygą „Through The Storm“. Knygoje pasakojama ne tik apie Britney gyvenimą, bet ir apie jos jaunesniąją seserį Jamie Lynn, kuri pastojo dar paauglystėje.

Vienas šaltinis teigė: „Lynne savo knygą siūlo kino studijoms. Ji netgi pareiškė norinti, jog filme ją suvaidintų Julia Roberts. Tai beprotiška!“.

Juostoje dainininkę turėtų įkūnyti filmo „The House Bunny“ žvaigždė Anna Faris.

Kalbama jog popdievaitė Britney, sužinojusi apie tokius motinos planus, labai įsiuto ir kaltina motiną, jog ši mėgina pasipelnyti iš jos bėdų.

Sklinda kalbos, kad dainos „Womanizer“ atlikėja dėl tokio motinos elgesio netgi nori jos atsižadėti.

Didžiosios Britanijos laikraščiui „Daily Star“ vienas šalintis kalbėjo: „Britney savo draugams pareiškė: „Nebejaučiu, kad ta moteris yra mano motina. Ji padarys viską, kad tik išgarsėtų ir išpeštų kuo daugiau pinigų iš mano vardo. Negaliu patikėti. Jei galėčiau ją išbraukti iš savo gyvenimo, taip ir padaryčiau“.

Savo skandalingoje knygoje atlikėjos motina pasakoja, kad jos dukra pradėjo gerti sulaukusi trylikos, keturiolikos prarado nekaltybę, o pirmuosius narkotikus išbandė būdama penkiolikos.

Knygoje taip pat pasakojama apie Britney ir jos buvusio sutuoktinio žlugusią santuoką bei apie šiais metais atlikėją ištikusią krizę, dėl kurios ji atsidūrė psichiatrinėje ligoninėje ir neteko teisės lankyti savo sūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant