Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Leonardo DiCaprio labdaros vakare tarp ryškiausių žvaigždžių – ir stilistė Olivija Plekavičiūtė

Prabangiajame Pietų Prancūzijos kurorte Sen Tropeze Holivudo žvaigždė Leonardo DiCaprio garsius bičiulius bei turtingus aukštuomenės atstovus šią savaitę sukvietė į kasmetinį savo fondo labdaros vakarą. Tarp svečių buvo ir lietuvė stilistė Olivija Plekavičiūtė.
Olivija Plekavičiūtė, Lenny Kravitzas, Leonardo DiCaprio ir Madonna
Olivija Plekavičiūtė, Lenny Kravitzas, Leonardo DiCaprio ir Madonna / „Instagram“ nuotr.

Į prašmatnų labdaros pokylį trečiadienio vakarą patekti galėjo tik vardinius kvietimus gavę asmenys, tarp kurių buvo ne viena pirmo ryškumo žvaigždė: aktoriai Cate Blanchett, Seanas Pennas, Emma Stone, Marion Cotillard, Tomas Hanksas, Jaredas Leto, Penelope Cruz, Kate Hudson, Tobey Maguire'as, Uma Thurman, modelis Heidi Klum bei daugybė kitų. Renginio metu koncertavo roko žvaigždė Lenny Kravitzas bei popkaralienė Madonna, o garbės svečiu buvo Monako princas Albertas II.

Sudalyvauti šventėje su kilniu tikslu buvo pakviesta ir stilistė Olivija Plekavičiūtė, šių metų pradžioje raudonu kilimu žengusi ir filmo „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ premjeroje Londone.

O.Plekavičiūtė 15min pasakojo, kad šis renginys jai paliko neišdildomą įspūdį – tiek vakarienė, tiek garsenybių pasirodymai, tiek tradiciškai pokylio metu rengiamas aukcionas, per kurį buvo rinktos lėšos labdarai.

„Atmosfera buvo nuostabi. Labdaros fondo vakaras prasidėjo nuo vakarienės, vėliau klausėmės Leonardo DiCaprio kalbos, po kurios vyko aukcionas. Renginyje dainavo Lenny Kravitzas, tačiau didžiausią įspūdį paliko netikėtas ir nepakartojamas Madonnos pasirodymas. Scenos karalienė padarė tikrą šou tarp svečių stalų, šalia kurių sėdėjome ir mes, bendravo su publika. Į San Tropezą tą vakarą susirinko svečiai iš viso pasaulio – Azijos, Pietų Amerikos, Brazilijos...“, – pasakojo O.Plekavičiūtė.

Asmeninė nuotr./Olivija Plekavičiūtė su draugėmis
Asmeninė nuotr./Olivija Plekavičiūtė su draugėmis
„Instagram“ nuotr./Olivija Plekavičiūtė su drauge
„Instagram“ nuotr./Olivija Plekavičiūtė su drauge

Viena iš geidžiamiausių aukciono prekių buvo vakarienė su pačiu Leonardo DiCaprio bei jo kolege iš kultinio „Titaniko“ Kate Winslet. Didžiausią kainą už vakarienę su „Rouz ir Džeku“ pasiūlęs pirkėjas su jais pavakarieniauti galės pasirinktame restorane Niujorke šių metų spalį arba lapkritį.

„Vakaro renginio vedėjas už galimybę pavakarieniauti su Leonardo DiCaprio pastatė šimtus tūkstančių. Buvo labai įdomu stebėti visą procesą“, – 15min pasakojo O.Plekavičiūtė.

Beje, šis renginys net tapo mažyčiu „Titaniko“ aktorių susiėjimu – be Leonardo DiCaprio ir Kate Winslet, pokylyje taip pat dalyvavo ir Billy Zane'as. Jis bendra nuotrauka su senais bičiuliais iš „Titaniko“ pasidalijo instagrame: „Gauja ir vėl kartu. Dabar mes gelbstime ledkalnius“.

Su garsenybėmis turėjo progą susipažinti ir O.Plekavičiūtė. „Susipažinau su aktoriais Gerardu Butleriu, Billy Zane'u“, – sakė O.Plekavičiūtė.

Asmeninė nuotr./Olivija Plekavičiūtė ir Billy Zane'as
Asmeninė nuotr./Olivija Plekavičiūtė ir Billy Zane'as

Visos lėšos, surinktos per aukcioną, bus skirtos įvairioms labdaroms organizacijoms, įskaitant ir paties Leonardo DiCaprio fondą, kuris remia įvairius aplinkosaugos projektus visame pasaulyje.

Dalis surinktų pinigų bus skirta ir vienai motinai iš Didžiosios Britanijos, kuri serga vėžiu, bet neturi pinigų gydymui, bei Kate Winslet fondui „Golden Hat Foundation“, kuris padeda šeimoms ir vaikams, susidūrusiems su autizmu ir vėžiu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Raudonu kilimu su žvaigždėmis žengusi Olivija Plekavičiūtė: apie stilistės karjerą Londone ir meilę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas