Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Liamas Neesonas naujame veiksmo trileryje įveikia dar daugiau blogiukų

Naujasis veiksmo trilerio „Šešėlių žaidimas“ (angl. „Blacklight“) anonsas įrodo, kad vis dar yra blogų vaikinų, kurie dar nesusidūrė su aktoriaus Liamo Neesono pykčiu.
Liamas Neesonas
Liamas Neesonas / Du Kine nuotr.

Netrukus kinuose pasirodysiančio Liamo Neesono filmo anonse yra eilutė, kurioje aktorius sako: „Jei galite tai pavadinti, aš tikriausiai tai padariau.“ Visiems, kurie žino, kaip L.Neesonas kovoja su tūkstančiais blogiukų ankstesniuose savo filmuose, šis pasakymas skamba įtikinančiai, rašoma „Du Kine“ pranešime spaudai.

Šiaurės Airijos aktorius Liamas Neesonas nuo pat debiuto kine 1978 m. nuolat dirba aktoriumi. Karjeros pradžioje jis pasirodė tokiuose filmuose, kaip „Malda už mirštantįjį“ ir „Darkmenas: tamsos žmogus“, o vėliau net pelnė „Oskaro“ nominaciją už pasirodymą 1993 m. filme „Šindlerio sąrašas“, kuriame jis vaidina Oskarą Šindlerį – istorinę asmenybę, padėjusią išgelbėti žydus nuo genocido Vokietijoje Antrojo pasaulinio karo metais.

Per visą savo karjerą kine Liamas Neesonas mėgavosi įvairiais žanrais: nuo mokslinės fantastikos 1999 m. filme „Žvaigždžių karai: epizodas I – pavojaus šešėlis“ iki biografinės dramos „Robas Rojus“ ar kriminalinio filmo „Niujorko gaujos“. Jis taip pat, akivaizdu, pasižymėjo veiksmo trilerių žanre, pradedant nuo 2008 m. filmo „Pagrobimas“ (angl. „Taken“) bei vėliau sekusių dviejų franšizės tęsinių.

Kino studijos „Open Road Films“ pristatomame veiksmo trileryje „Šešėlių žaidimas“, kurį režisavo Markas Williamsas, Liamas Neesonas vaidina Trevisą Bloką, laisvai samdomą vyriausybės „taisytoją“ ir pavojingą žmogų, kurio užduotis yra ištraukti agentus iš pavojingų situacijų. Kai Blokas atranda šešėlinę programą, pavadintą „Operacija: vienybė“, nukreiptą prieš paprastus piliečius dėl priežasčių, žinomų tik Bloko viršininkui, FTB vadovui Robinsonui (akt. Aidanas Quinnas), Trevisas pasitelkia žurnalistės (akt. Emmy Raver-Lampman) pagalbą, tačiau agento praeitis susiduria su dabartimi, kai kyla grėsmė jo dukrai ir anūkei.

Šešėliuose gyvenusiam ir kovojusiam Blokui nelieka nieko kito, kaip tik išgelbėti žmones, kuriuos myli, ir atskleisti tiesą kol dar ne per vėlu.

Netrukus kinuose pasirodysiantis veiksmo trileris „Šešėlių žaidimas“ yra vienas iš dviejų Liamo Neesono filmų 2022 metais. Antrasis, taipogi veiksmo trileris „Atmintis“ (angl. „Memory“), kuriame kartu vaidins Guy'us Pearce'as ir Monica Belluci, pasirodys balandžio mėnesį.

Veiksmo trileris „Šešėlių žaidimas“ Lietuvos kinuose – nuo vasario 25 d.

Filmo anonsas:

VIDEO: ŠEŠĖLIŲ ŽAIDIMAS kinuose nuo vasario 25 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2022

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas