Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvių kilmės „Victoria's Secret“ modelis Shanina Shaik Bahamose ištekėjo už didžėjaus Ruckuso

Praėjęs savaitgalis seksualiajam „Victoria's Secret“ modeliui Shaninai Shaik (27 m.) buvo išties ypatingas – egzotiškos išvaizdos gražuolė Bahamose ištarė lemtingą „taip“ savo mylimajam DJ Rucusui (34 m.), kurio tikrasis vardas yra Gregory Andrewsas.
DJ Ruckus ir Shanina Shaik
DJ Ruckus ir Shanina Shaik / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Kaip praneša „Us Weekly“, Shanina Shaik ir DJ Ruckusas susituokė balandžio 28-ąją mažytėje Eleuteros saloje Bahamose. Čia gyvena garsusis jaunikio pusbrolis Lenny Kravitzas ir jis mielai sutiko priimti vestuvių svečius.

Šventėje dalyvavo ir daugiau garsių veidų, tarp jų – Paris Hilton, kuri 2015 metų balandį Koučelos festivalyje ir supažindino jaunavedžius.

Vestuvėse dalyvavo ir aktorius Evanas Rossas (jis buvo pabrolys) su žmona Ashlee Simpson, modeliai Nadine Leopold, Heidy de la Rosa, Daniela Lopez, realybės šou žvaigždės Natalie Halcro ir Olivia Pierson (jos buvo pamergės) ir kt.

Pranešama, kad nuotaka per didžiąją šventę pakeitė net tris sukneles, o vestuvių vakarėliui dirigavo geras poros draugas didžėjus Josephas Simmonsas, dar žinomas Rev. Run sceniniu vardu. Vakarėlyje taip pat grojo didžėja Kiss, o dūzgėse svečius linksmino DJ Politik.

„Scanpix“ nuotr./DJ Ruckus ir Shanina Shaik
„Scanpix“ nuotr./DJ Ruckus ir Shanina Shaik

15min primena, kad Shanina Shaik ir DJ Ruckusas susižadėjo tame pačiame paplūdimyje 2016-aisiais per Kalėdas. Jis mylimajai pasipiršo su net dviem įspūdingais juvelyrės Lorraine Schwartz žiedais, o Shanina galėjo išsirinkti jai labiau patikusį.

Beje, nors Shanina Shaik nė iš tolo nepanaši į tradicinę lietuvaitę, tačiau jos gyslomis teka ir lietuvių kraujas. Manekenės motina yra Australijos lietuvė, o tėvas – pakistanietis, būtent jo genai ir vyrauja merginos išvaizdoje. Shanina Shaik gimė ir užaugo Australijoje, o tarptautinę modelio karjerą pradėjo 2009-aisiais, kai jai buvo 18 metų.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Shanina Shaik ant „Victoria's Secret“ podiumo
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Shanina Shaik ant „Victoria's Secret“ podiumo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas