Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Linksmybėms mieste išsiruošusios Tori Spelling neatpažino net gerbėjai

Tori, ar čia tu? O gal čia viena iš Kardashian seserų? Tokius klausimus po nuotrauka uždavinėjo Tori Spelling (48) gerbėjai, neatpažinę į miestą pasilinksminti išsiruošusios aktorės.
Tori Spelling
Tori Spelling / Vida Press nuotr.

Iš tiesų Tori Spelling su savo plaukų stiliste Laure Rugetti ir Nicole Polizzi bei kitais bičiuliais minėjo MTV projekto „Messyness“ sezono filmavimo pabaigą. Šventinio vakaro akimirkomis ji dalijosi instagrame.

Vienoje nuotraukų Tori Spelling pozuoja su Laura Rugetti. Moterys, kaip rašė pati aktorė, tikrai neplanavo apsirengti vienodai – džinsiniais kostiumėliais, bet internautų žvilgsniai krypo visai ne į aprangą.

Ar tikrai fotografijoje jų mylima aktorė, vaidinusi seriale „Beverli Hilsas, 90210“?

„Oho! Tori neatrodo savimi“, – po nuotrauka klausė vienas sekėjas.

Kitam aktorė su ryškiu vakariniu makiažu priminė vieną iš garsių Kardashianų klano seserų: „Pagalvojau, kad čia Khloe Kardashian.“ Panašiai mąstė ir dar vienas, užklausęs, ar tik Tori Spelling nesilankė pas „Kardashianų plastikos chirurgą?“

Vida Press nuotr./Jennie Garth ir Tori Spelling seriale „Beverli Hilsas, 90210“
Vida Press nuotr./Jennie Garth ir Tori Spelling seriale „Beverli Hilsas, 90210“

Nors nemažai komentatorių kritikavo aktorę, kad ši stengiasi supanašėti su Kardashianų klano narėmis, dauguma gerbėjų gyrė moterį už jaunatvišką išvaizdą.

„Prisiekiu, kasmet vis jaunėji. Atrodai nuostabiai!“ ir „Tori, tu nepakartojama. Taip ir toliau! Kaip leidi savo pinigus – tik tavo reikalas!“ – tik pora teigiamų komentarų.

Tori Spelling neslepia tobulinusi kūną plastinės chirurgijos specialistų pagalba. 2019 m. „People“ ji patvirtino pasikoregavusi tik nosį ir krūtinę. „Tik tiek, bet vis perskaitau, kad dariausi daugiau operacijų.

Kad man atliktos plastinės operacijos, žmonės kalba nuo tada, kai buvau 17-kos. Pamenu, kaip tėtis sakydavo „Nesijaudink, rytoj visi tai pamirš“. Tačiau ši tema manęs nepalieka visą mano karjerą“, – sakė Tori Spelling.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas