Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lizzo nepaliko vietos fantazijai – nusimetė visus drabužius: skatina mylėti save

Amerikiečių dainininkė, reperė Lizzo (33) ne vienerius metus demonstruoja itin drąsius įvaizdžius, tad nenuostabu, kad ir šįkart savo drąsą perkėlė į kitą lygį – pasirodė nuoga. Savo meile kūnui ji pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“, kur netrukus sulaukė ir palaikymo bangos.
Lizzo
Lizzo / „Scanpix“ nuotr.

Ne paslaptis, kad daugiau nei per 10 metų socialiniai tinklai tapo mūsų saviraiškos priemone, todėl į savo paskyras dažnai keliame tai, kas tampa miela ir svarbu. Panašiai pasielgė ir Lizzo, kuri ne vienerius metus stengiasi transliuoti meilės sau svarbą. Todėl ir šįkart ji neprašovė – savo paskyroje pasidalijo visiškai nuogu kūnu.

„Jei tu mane myli... tu myli mane visą. Negalite rinktis. Turėtume besąlygiškai mylėti vienas kitą, pradedant besąlygiška meile sau.

Skirkite akimirką šiandien ir pagalvokite apie sąlygas, kurių mes taip stipriai laikomės, kad apsaugotume nuo tikros meilės. Ar tikrai norite būti taip stipriai sužaloti? Išlaisvinkite save meilei. Jūs to nusipelnėte“, – rašoma nuoširdžiame Lizzo įraše.

Paskelbtas vaizdo įrašas, o netrukus ir nuotrauka, sulaukė didelio palaikymo, nes po kelių akimirkų pasipylė ir patys gražiausi komentarai.

„Tu esi nuostabi“, – rašė vienas iš atlikėjos gerbėjų, kuriam pritarė ir kitas.

O įkeltoje nuotraukoje nors ir nepridėtas ilgas tekstas, tačiau trumpai ir aiškiai nurodyta „Menas“. Todėl ir čia ji netruko sulaukti komentarų ir pagyrų už kūno pozityvumo žinutės nešimą.

Be to, praeitų metų rugpjūtį Lizzo savo paskyroje surengė emocingą transliaciją po dainos ir vaizdo klipo „Rumors“ išleidimo. Moteris kalbėjo, kad pastaruoju metu sulaukia per daug kritikos dėl savo įvaizdžio.

„Man nerūpi žmonės, kurie turi ką nors pikto pasakyti apie mane, ir dažniausiai tai nekenkia mano jausmams. Tiesiog manau, kad kai taip sunkiai dirbu, mano tolerancija mažėja, kantrybė taip pat. Esu jautresnė ir mane tai pasiekia“, – atvirai kalbėjo ji.

„Scanpix“/AP nuotr./Lizzo
„Scanpix“/AP nuotr./Lizzo

Lizzo sakė, kad „nesvarbu, kiek pozityvios energijos įdėsime į pasaulį, nes vis tiek turėsime žmonių, kurie gali ką nors blogo apie jus pasakyti“. Vis dėlto komentarai apie jos kūną bei juodaodes moteris, anot atlikėjos, nėra reikalingi.

„Aš nesutiksiu, kad jūs visi tai darote juodaodėms moterims, ypač mums, didelėms juodaodėms. Kai mes netelpame į jūsų rėmus, į kuriuos norite mus patalpinti. Tai nėra šaunu. Aš tai darau dėl didelių juodaodžių moterų ateityje, kurios tiesiog nori gyventi savo gyvenimą be rėmų“, – kalbėjo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne