Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Los Andžele – iškilminga gala apdovanojimų puota: raudonuoju kilimu žengė ryškiausios žvaigždės

Sekmadienio vakarą Los Andžele įvyko ketvirtieji „Academy Museum Gala“ apdovanojimai, kurie pritraukė būrį kino ir meno pasauliui neabejingų žvaigždžių. Raudonuoju kilimu taip pat žengė ir garsiausi šou kultūros atstovai. Šie nepraleido progos pademonstruoti savo įvaizdžių – vieni rinkosi klasikinius siluetus, o štai kiti nestokojo išmonės.

Los Andžele nuaidėjo „Academy Museum Gala“ apdovanojimai, kuriuose susirinko viena už kita ryškesnės kino ir pramogų pasaulio žvaigždės. Kasmetinis renginys, kurio metu renkami pinigai muziejaus parodoms, edukacinėms iniciatyvoms ir viešajam programavimui, rengiamas jau ketvirtus metus iš eilės.

Vida Press nuotr./Ariana Grande
Vida Press nuotr./Ariana Grande

Tai taip pat yra ypatinga proga pagerbti kiną ir žmones, kurie jį kuria. Šiais metais apdovanotieji buvo Paulas Mescalis, Rita Moreno ir Quentinas Tarantino; Mescalis gavo „Vantage“ apdovanojimą kaip besiformuojantis menininkas, Moreno buvo apdovanotas „Icon“ apdovanojimu, o Tarantino – „Luminary“ apdovanojimu.

Vida Press nuotr./Kylie Jenner, Kendall Jenner
Vida Press nuotr./Kylie Jenner, Kendall Jenner

Vakaro pirmininkai buvo Nicole Kidman, Salma Hayek, Eva Longoria, Tyleris Perry ir Akademijos muziejaus patikėtinis daktaras Ericas Esrailianas. Šventės priėmimo komitetą sudarė Kirsten Dunst, Ariana Grande, Demi Moore ir Saoirse Ronan.

Vida Press nuotr./Pamela Anderson
Vida Press nuotr./Pamela Anderson

Renginio nepraleido ir Kendall bei Kylie Jenner, Kim Kardashian, Alison Rey, Pamela Anderson, Amy Adams, Cara Delevingne, Meg Ryan, Aubrey Plaza, Jessica Biel, Nicole Kidman, Jadenas Smithas, Sandra Oh, Nicole Richie ir kiti.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito