Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marcas Jacobsas su savo išrinktuoju gausiame garsenybių būryje atšventė vestuves

Savaitgalį savo mylimąjį vedė garsus dizaineris Marcas Jacobsas (55 m.). Iškilmingoje ceremonijoje lemtingąjį „taip“ jis ištarė ilgamečiam partneriui, modeliui ir bendrovės, gaminančios aromatines žvakes, savininkui Charly Defrancesco (38 m.).
Iš kairės Marcas Jacobsas ir Charly Defrancesco, Rita Ora, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski
Iš kairės Marcas Jacobsas ir Charly Defrancesco, Rita Ora, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski / „Scanpix“ nuotr.

Džiugia žinia su gerbėjais Marcas Jacobsas pasidalijo sekmadienį, balandžio 7-ąją, savo „Instagram“ paskyroje. Dizaineris nuotraukoje visu gražumu pademonstravo savo vestuvinį žiedą.

Lemtingąją dieną jis paviešino ne vieną nuotrauką – su sekėjais dalijosi ir savo aprangos detalėmis. Svarbiausias akcentas buvo deimantinis pingvinas, simbolizuojantis amžinąją sąjungą – būtent šie gyvūnai partnerį renkasi visam gyvenimui.

Po iškilmingos ceremonijos pora surengė vakarėlį, kuriame dalyvavo gausus būrys garsenybių: modeliai Naomi Campbell, Kate Moss, Gigi ir Bella Hadid, dainininkės Rita Ora, Lil Kim, stilistė Katie Grand ir žurnalo „Vogue“ vyriausioji redaktorė Anna Wintour.

Dizaineris Marcas Jacobsas mylimajam pasipiršo prieš metus. Tą dieną jis dar kartą įrodė, jog jo galvoje knibždėte knibžda kūrybiškiausių idėjų. Tad ir santykius su širdies draugu Charly DeFrancesco nusprendė perkelti į kitą lygį originaliu būdu.

Tai nėra pirmasis Marco Jacobso mylimasis. 2009 m. jis pasipiršo brazilui verslininkui Lorenzo Martone, tačiau jie taip ir nesusituokė.

Vėliau kūrėjas draugavo su buvusia pornografinių filmų žvaigžde Harry Louisu. Po pusantrų metų draugystės išsiskyrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas