Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Margot Robbie atsisveikina su jos privatumą užtikrinusiais namais Los Andžele

Ne nuostabu, kad prieš porą metų apsigyvenę madingame Venice Beach rajone Los Andžele, australų aktorė Margot Robbie ir anglų filmų kūrėjas Tomas Ackerley parduoda prabangiame Hancock Park rajone tuščius likusius namus. Už juos garsi Holivudo pora prašo beveik 3,5 mln. dolerių.
Margot Robbie parduoda namus
Margot Robbie parduoda namus / Vida Press nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA

2013 m. filmo „Suite Francaise“ filmavimo aikštelėje susipažinusi pora po nuo paparacų slėptų vestuvių 2016 m. Londoną iškeitė į Los Andželą ir įsikūrė garsenybių pamėgtame Hancock Park rajone.

Aukštos sienos ir gyvatvorių slepiamus, naujausių apsaugos sistemų saugomus namus tada privatumą mėgstanti aktorė su sutuoktiniu įsigijo už 2,75 mln. dolerių. Dabar už juos prašoma beveik 3,5 mln. dolerių.

Nekilnojamojo turto svetainėse šis keturis miegamuosius ir tiek pat vonios kambarių turintis namas apibūdinamas kaip „įkvėptas „Soho“. Ir iš tiesų po juos norisi pasidairyti, o besidairant ir pasvajoti, kaip smagu būtų juose apsistoti.

Čia mėgstamą kampelį ras visi. Tie, kam patinka aktyviai leisti laiką, galės kalorijas deginti plaukiodami baseine. Nė dienos neištveriantys be muzikos aukštos kokybės garsais, visuose namuose įmontuotos garso sistemos dėka, galės mėgautis bet kuriame kambaryje.

Nuskriausti neliks ir alkoholinių gėrimų kolekcionieriai, kuriems nereikės rūpintis naujo vyno rūsio įrengimu – toks jau yra!

Už ką prašoma tokios didelės sumos? Būsto vertę pakėlė ne tik name sumontuotos naujausios technologijos, bet ir geriausios kokybės medžiagos – europietiškos ąžuolinės grindys, dizainerių plytelės, marmuro židinys ir stalviršiai, ir kt.

O kur dar aukštos stiklinės beveik kiekviename kambaryje esančios durys, kurias atvėrus po namus pasklinda gaivus oras, viliojantis į ne ką mažiau įspūdingą kiemą.

Vida Press nuotr./Margot Robbie parduoda namus Hancock Park rajone už 3,5 mln. dolerių
Vida Press nuotr./Margot Robbie parduoda namus Hancock Park rajone už 3,5 mln. dolerių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas