Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mary-Kate Olsen per karantiną prašo skubių skyrybų su 16 metų vyresniu vyru Olivieru Sarkozy

Viena iš garsiųjų Olsenų dvynių Mary-Kate dėl koronaviruso pandemijos prašo skubia tvarka nutraukti jos ir Oliviero Sarkozy santuoką, skelbia TMZ.
Mary-Kate Olsen ir Olivieras Sarkozy
Mary-Kate Olsen ir Olivieras Sarkozy / Vida Press nuotr.

Mados prekės ženklo „Elizabeth & James“ dizainerė bei Ashley Olsen (33) dvynė sesuo, kaip teigiama, balandžio 17 d. į teismą padavė skyrybų su už ją 16 metų vyresniu prancūzų bankininku dokumentus. Tačiau dėl koronaviruso pandemijos Niujorko teismai nepriėmė jokių naujų prašymų ir taip negalėjo pradėti santuokos nutraukimo proceso, išskyrus skubius atvejus.

Kaip rašo TMZ, Mary-Kate teigė, kad jos advokatams Oliviero Sarkozy advokatai atsiuntė elektroninį laišką, kuriame skelbiama, jog dizainerė iki gegužės 18 d. privalo išsikraustyti iš poros apartamentų Niujorke.

Mary-Kate sutuoktinio paprašė terminą pratęsti iki gegužės 30 d. dėl mieste paskelbto karantino ir įsakymo likti namuose. Į moters prašymus bankininkas neatsakė. Jis taip pat be Mary-Kate žinios nutraukė apartamentų nuomos sutartį.

Teismo dokumentuose rašoma, kad savo nuosavybę Mary-Kate Olsen gali apsaugoti pateikdama skubių skyrybų peticiją, Taip teismas „automatiškai patvirtina nuosprendį, neleidžiantį jam disponuoti jos turtu“. Taip ji ir padarė.

Prie to paties Mary-Kate paprašė, kad būtų užtikrintas poros priešvedybinės sutarties, apsaugančios „jos verslo interesus ir turtus“, nuostatų laikymasis.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Olivier Sarkozy ir Mary Kate Olsen
AFP/„Scanpix“ nuotr./Olivier Sarkozy ir Mary Kate Olsen

Mary-Kate Olsen ir Olivieras Sarkozy savo santykius nuo tada, kai 2015-ųjų lapkritį slapta susituokė, nuo viešumos itin saugojo.

Nedidelė poros vestuvių ceremonija vyko privačioje rezidencijoje jųdviejų gimtajame Niujorke, rašė „New York Post“. Kuklus 50 svečių būrys buvo kviečiamas pasimėgauti kokteiliais čia pat buvusiame sode, o vėliau susiburti vakarienei.

Mary-Kate Olsen ir Olivieras Sarkozy susitikinėti pradėjo 2012-aisiais. Po poros metų juodu paskelbė apie sužadėtuves.

Nors dabar jau buvusius mylimuosius skiria 16 metų, apie daugelį stebinantį amžiaus skirtumą Mary-Kate anksčiau yra sakiusi: „Kiekvienas turi nuomonę. Geriau dėmesį sutelkite į tai, kas priešais jus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas