Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle ruošiasi motinystės atostogoms: netyla kalbos, kad šeima keliaus į Afriką

Spaudoje netyla diskusijos apie Sasekso hercogienės Meghan Markle motinystės atostogas. Panašu, kad Meghan paseks Kate Middleton pavyzdžiu ir atsisakys visų viešų pareigybių bent jau šešiems mėnesiams po vaiko gimimo.
Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan
Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Labai daug kartų matėme, kaip Meghan Markle laužo karališkąsias tradicijas, todėl netyla kalbos, kad ir jos motinystės atostogos bus kitokios. Kalbos, kad princas Harry ir Sasekso hercogienė po vaiko gimimo gali trumpam persikelti į Afriką, tik patvirtina, kad pora galbūt ir šįsyk pasirinks netradicinį kelią.

Žinią, jog karališkoji pora dvejiems metams gali persikelti į Afriką, pranešė portalas „Sunday Times“. Jie teigia, kad pora ten persikels dėl naujo Harry darbo.

Po to, kai kalbos pasidarė labai rimtos, turėjo įsikišti Bekingamo rūmai. Jie nei patvirtino, nei paneigė tokias kalbas: „Visi Sasekso hercogienės ir hercogo ateities planai šiuo metu yra tik spekuliacijos. Jokio sprendimo pora dar nepriėmė.“

Visgi atrodo, kad būsimojo karališkojo kūdikio tėvai turi planų Afrikoje. Anot „Daily Mail“, karališkosios šeimos reporterės Rebeccos English, Harry ir Meghan planuoja persikelti į Afriką šešiems mėnesiams. Reporterė teigia, kad toks sprendimas dar tik svarstomas, todėl už rūmų sienų apie tai niekas nešneka.

Pranešama, kad porai labai patinka Botsvanos miestas, o Harry Afrikos žemyne gerai jaučiasi, nes 2004-aisiais jis čia kurį laiką gyveno. Visgi kol kas kalbama tik apie žemyną, o ne apie šalį.

Šaltinis R.English atskleidė, kad tikėtina, jog tai bus ilga kelionė, o ne persikėlimas. Harry aktyvus aplinkosaugininkas, todėl tai būtų puiki vieta darbui.

„Sasekso valdovai neturi tokių suvaržymų, kuriuos turėjo Williamas ir Kate, todėl jie gali būti šiek tiek kūrybiškesni“, – teigiama šaltinyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas