Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle sesuo po viešo jos šmeižimo maratono atsiprašo ir tikisi susitaikyti

Ištisus mėnesius viešai kritikavusi ir šmeižusi savo seserį Meghan Markle (37 m.), kuri ištekėjo už britų princo Harry ir tapo hercogiene, Samantha Markle (53 m.) tikisi užkasti karo kirvį: atvyko į Londoną jos atsiprašyti. Nepavykus asmeniškai susitikti, Samantha į seserį kreipėsi per TV interviu britų televizijoje.
Sasekso hercogienė Meghan ir jos sesuo Samantha Markle
Sasekso hercogienė Meghan ir jos sesuo Samantha Markle / „Scanpix“ nuotr. ir video kadras

16 metų už Meghan vyresnė Samantha Markle Jeremy Vine'o pokalbių laidoje viešai atsiprašė jaunėlės sesers už visus negražius dalykus, kuriuos apie ją pasakė socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidoje.

Laidos vedėjas net paklausė Samanthos, kodėl ji šitaip įžeidinėjo savo seserį.

„Ką noriu pasakyti, tai kad jūs tiek daug įžeidinėjote Meghan, savo seserį, įskaitant ir tai, kad apkaltinote ją dėl (galimos) tėvo mirties, kai šis dar tebėra gyvas. Jai pelnytai būtų patarta pakelti visus karališkų pilių tiltus, kad nesusitiktų su jumis“, – savo viešniai sakė vedėjas.

O Samantha Markle jam atsakė štai ką: „Bet įdomu, kaip jūs jaustumėtės. Labiau žeidžia tai, kad žmonės pasisako, jog jaučiasi ignoruojami, ar geriau kad ir toliau visi tylėtų ir nieko nesakytų? Taigi pačioje pradžioje aš maniau, kad kai mes kalbame viešai, mes būname nuoširdūs ar net palankūs, tik niekas to nesiklausė, o žiniasklaida pavertė visa tai į kažką, kas tai iš tiesų nebuvo.“

Samantha Markle į Londoną atskrido tikėdamasi, kad pavyks asmeniškai susitikti su seserimi ir atvirai išsikalbėti, tačiau pastoviniavus prie Bakingamo rūmų, niekas jos neįleido. Dėl to ji sutikusi pasirodyti vienoje laidoje, tikėdamasi, kad jos žodžiai vienaip ar kitaip pasieks Meghan.

Paklausta, ką norėtų pasakyti savo sesei, Samantha kreipėsi į ją: „Norėčiau tiesiog pasakyti, kad viskas taip nekontroliuojamai susipynę, nors to niekada nebuvo siekiama. Manau, kad visi buvo įskaudinti, kai nebuvo pakviesti į vestuves. Jaučiu, kad jei to būtų buvę išvengta, jei visi būtų buvę įtraukti, mes visi pozityviai būtume nutarę gyventi toliau. Įžeisti jausmai nebūtų didėję kaip sniego gniūžtė bet, nori tikėk, nori ne, tai nereiškia, kad mes mylime tave mažiau. Aš tiesiog manau, kad šeimose gali šitaip nutikti, kai yra nesusipratimas ir žmonės yra įskaudinami. Tad paliekant viską už nugaros, aš atsiprašau ir norėčiau, kad viskas būtų kitaip“.

Video kadras/Samantha Markle Jeremy Vine'o pokalbių laidoje
Video kadras/Samantha Markle Jeremy Vine'o pokalbių laidoje

Po šio interviu Samantha grįžo į JAV, taip ir nesusitikusi su Meghan.

15min primena, kad viso konflikto pradžia buvo tai, kad niekas iš Meghan Markle šeimos, išskyrus jos motiną ir tėvą, negavo pakvietimų į vestuves (tėvas galiausiai šventėje nedalyvavo). Įsižeidę Meghan giminaičiai atvirai ir viešai ėmė reikšti savo nepasitenkinimą, tačiau tai tik dar labiau blogino situaciją.

Samantha Markle yra Sasekso hercogienės Meghan sesuo iš tėvo pusės, jų motinos yra skirtingos. Tiesą sakant, moterys net nebuvo labai artimos – nesimatė daugiau nei dešimt metų.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas