Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle tėvas persigalvojo: dukrai įkalbėjus, lydės ją prie altoriaus

Meghan Markle tėvas (73) persigalvojo. Įkalbėjus dukrai, jis visgi per šį savaitgalį vyksiančias vestuves ją lydės link altoriaus, praneša TMZ.
Meghan Markle ir princas Harry
Meghan Markle ir princas Harry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį Meghan Markle tėvas Thomas Markle bendraudamas su žiniasklaida prisipažino, kad pakeitė savo nuomonę. Pasikalbėjęs su dukra, jis nusprendė visgi atvykti į Didžiąją Britaniją ir dalyvauti Meghan ir princo Harry vestuvėse.

Vis dėlto jam dar teks gauti gydytojo sutikimą, ar jis gali skristi, nes praėjusią savaitę patyrė širdies smūgį.

Pasak jo, Meghan bandė jam paskambinti dar pirmadienį, bet jis šalia neturėjo telefono ir negalėjo atsiliepti. Tuomet ji jam parašė žinutę, kurioje sakė, kad jį myli ir nerimauja, kaip jis jaučiasi.

Taip pat būsimoji nuotaka tėčiui rašė, kad ji visai ant jo nepyksta dėl parsidavimo paparacams. Pats Thomas pripažįsta, kad šis jo sprendimas buvo „kvailas“.

„Negalėčiau pakelti minties, jei praleisčiau vieną gražiausių dukros gyvenimo momentų ir nepalydėčiau jos iki altoriaus. Žinoma, kad aš ten būsiu. Tai yra istorinis įvykis. Ir aš noriu būti jo dalimi“, – kalbėjo Thomas Markle.

Paklaustas, ką, jo nuomone, apie visą šį skandalą galvoja karalienė Elizabeth II, Thomas sakė: „Nemanau, kad karalienė galvoja apie tai, ką aš darau.“

15min primena, kad kone paskutinę minutę vos nesubyrėjo karališkųjų vestuvių scenarijus: Meghan Markle (36 m.) prie altoriaus palydėti turėjęs jos tėvas Thomas Markle'as (73 m.) pareiškė nedalyvausiąs šventėje. Taip nuspręsta po to, kai išaiškėjo gėdingas jo susitarimas su paparacais dėl surežisuotų nuotraukų.

Tokio skandalo fone Markle'as buvo nusprendęs, kad nenori daryti gėdos dukrai ir visai karališkajai šeimai, tad atsitraukia.

Pasirodo, Thomas Markle'as susitarė su keliomis paparacų agentūromis, kad šios padarytų surežisuotas nuotraukas, vaizduojančias jį geresniame kontekste, mat prieš tai Meghan tėvas vis būdavo nufotografuojamas ar tai perkantis alų, ar rūkantis.

Vida Press nuotr./Meghan Markle tėvas Thomas Markle'as
Vida Press nuotr./Meghan Markle tėvas Thomas Markle'as

Pasipelnė sesuo

Portalui TMZ Thomas Markle'as pripažino, kad jam buvo gėda dėl tokių nuotraukų, tad paragintas vyresniosios dukters Samanthos Markle (53 m.), pozavo surežisuotoms nuotraukoms, kurios, kaip jis vylėsi, turėjo pagerinti jo reputaciją. Jose Thomas Markle'as buvo užfiksuotas besirenkantis kostiumą vestuvėms, skaitantis knygą apie Didžiąją Britaniją bei interneto kavinėje žiūrinėjantis savo dukters ir princo Harry sužadėtuvių nuotraukas.

Vida Press nuotr./Meghan Markle tėvas Thomas Markle'as
Vida Press nuotr./Meghan Markle tėvas Thomas Markle'as

Dabar Thomas Markle'as TMZ pripažino, kad tos surežisuotas nuotraukos buvo „kvailos ir persūdytos“, ir kad jis tiesiog darė tai, ką jam liepė paparacų agentūra.

Jis taip pat pabrėžė, kad toms nuotraukoms pozavo ne iš finansinių paskatų – pasiūlymų užsidirbti turėjo ne vieną, bet nuolatos juos atmesdavo. Tačiau mintį apie surežisuotas nuotraukas į pensiją išėjusiam tėvui pakišusi Samantha Markle iš to vis tik pasipelnė – „The Mail on Sunday“ žiniomis, paparacų agentūra sumokėjo jai 100 tūkst. svarų.

„Neigiami straipsniai apie mano tėvo surežisuotas nuotraukas yra mano kaltė. Žiniasklaida nesąžiningai bandė pavaizduoti jį blogai, tad aš pasiūliau padaryti pozityvių nuotraukų, kurios turėjo išeiti į naudą tiek jam, tiek karališkajai šeimai. Mes nė nenumanėme, kad juo bus šitaip pasinaudota. Viskas buvo ne dėl pinigų“, – socialiniame tinkle „Twitter“ sakė pati Samantha.

Vyresnioji Meghan Markle sesuo Samantha Markle jau nebe pirmą kartą kaišioja pagalius jai į ratus – dalino įvairiausius ją šmeižiančius interviu, parašė neva jos tikrąją asmenybę demaskuojančią knygą ir pan.

Nei Samantha, nei jos brolis Thomas jaunesnysis į Meghan vestuves su princu nėra pakviesti – nors jų tėvas tas pats, tačiau jie nėra artimi ir visiškai nebendrauja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas