Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Meghan Trainor namuose – du unitazai, kuriais ji su vyru drauge ir naudojasi

Meghan Trainor (27) atskleidė netikėtą, gal šiek tiek keistą asmeninio gyvenimo su vyru Darylu Sabara (29) detalę. 2018 m. susituokusios poros tualete – du atskiri unitazai, kurie abu ten stovi ne be reikalo.
Darylas Sabara ir Meghan Trainor
Darylas Sabara ir Meghan Trainor / Vida Press nuotr.

Nicole Byer vedamoje „Why Won’t You Date Me?“ tinklalaidėje hito „All About That Base“ atlikėja viešėjo su broliu Ryanu Trainoru, kurio teiravosi, ko šis ieško santykiuose. Atlikėjos brolis paaiškino norintis visais įmanomais būdais „išvengti“ tokių santykių, kokius puoselėja Meghan Trainor ir jos sutuoktinis, mat pora, jo nuomone, yra per daug artima.

„Jūs keistuoliai, – sakė jis seseriai. – Judu drauge kakojate. Ji ruošiasi kakoti, o Darylas sako „Noriu su tavimi pabūti.“

Meghan Trainor paaiškino nemėgstanti atlikti gamtinių reikalų viešuose tualetuose, tačiau jei reikalas prispiria, ji jaučiasi patogiau, jei drauge su ja yra sutuoktinis, kuris saugo duris.

Kaip rašo Insider.com, tada atlikėja toliau pasakojo, kad į tualetą ji su vyru drauge vaikšto taip dažnai, jog naujuose poros namuose teko įrengti du unitazus vieną šalia kito. O kadangi šeimoje yra ir mažas vaikas, šis interjero dizaino sprendimas dar labiau pasitarnauja.

„Ką tik įsigijome naujus namus ir atlikome remontą. Niekas to nežino, bet mūsų vonios kambaryje buvo vienas unitazas, ir daugybę kartų vidury nakties, kai prižiūrime kūdikį, nusišlapinti įsinorime tuo pačiu metu, todėl pasiūliau „Kodėl gi mums neįsirengus dviejų unitazų vieno šalia kito?“ – keistais sprendimais dalijosi Meghan Trainor.

Apie tai pranešus remonto darbų vadovui, jis iš atlikėjos pageidavimo pasijuokė, bet vis tiek jį išpildė.

Taigi, dabar Meghan Trainor namuose vienas šalia kito stovi du unitazai, kuriais pora drauge naudojasi „dažnai“. Tiesa, pasak pačios moters, su vyru rimtesnius gamtinius reikalus kartu dėl „nemalonaus kvapo“ atliko tik dukart.

Ryanas Trainoras mano, kad jo sesuo ir jos vyras – vienodai keisti žmonės, kurie itin tinka vienas kitam, bet toks jų santykių aspektas jam pasirodė „ekstremalus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas