Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Meilė, kuri nepaliko abejingų: audringa donžuano Franko Sinatros ir mylimosios Avos Gardner istorija

Žmonės dievina tikras meilės istorijas – realios emocijos ir nuoširdūs jausmai įtraukia. Tačiau ne visos meilės istorijos baigiasi laimingai. Taip nutiko ir įžymiam amerikiečių dainininkui Frankui Sinatrai ir jo mylimajai Avai Gardner. Ši pora negalėjo būti vienas be kito, o jų meilę daugelis vadino beprotiška.
Frankas Sinatra su mylimąja Ava Gardner
Frankas Sinatra su mylimąja Ava Gardner / „Scanpix“ nuotr.

F.Sinatra – vienas iš žinomiausių XX a. amerikiečių dainininkų, pasaulį sužavėjęs tokiomis dainomis kaip „Fly Me To The Moon“ ir „New York, New York“. Jo mylimoji A.Gardner buvo ne mažiau žinoma, nes vaidino keliuose filmuose, dainavo. Abu iš anksčiau buvo susituokę, o Sinatra iš pirmos santuokos su Nancy Sinatra turėjo tris vaikus.

Lemtingasis atsitikimas nutiko važiuojant žaliu kadilaku

Pirmieji judviejų jausmai pasireiškė tada, kai F.Sinatra ant žurnalo viršelio pamatė aktorės A.Gardner nuotrauką. Jau tada jis sau pasakė, kad vieną dieną ves šią moterį. Pirmas jų susitikimas įvyko draugų vakarėlyje. Išvydęs Avą legendinis dainininkas buvo priblokštas aktorės grožio. Tačiau iš pradžių ji nerodė didelio susidomėjimo, mat manė, kad jis yra „per daug arogantiškas, valdingas ir pasipūtęs“.

„Scanpix“ nuotr./Frankas Sinatra ir Ava Gardner
„Scanpix“ nuotr./Frankas Sinatra ir Ava Gardner

Vis dėlto vėliau jų keliai susikirto dar kartą. Važiuodama savo žaliu kadilaku, A.Gardner pravažiavo pro F.Sinatrą. Tuomet jis pakėlė savo skrybėlę, kad atkreiptų jos dėmesį. Būtent tada ir nutiko lemtingas momentas – abiejų akys susitiko.

Vedybinis gyvenimas pro padidinamąjį stiklą

„Jis buvo labai patrauklus, berniukišku veidu, ryškiomis mėlynomis akimis ir neįtikėtina šypsena. Ir jis buvo toks entuziastingas ir gyvybingas, akivaizdžiai besimėgaujantis savo gyvenimu, ir apskritai, ne tik savimi, bet ir manimi“, – apie santykius su legendiniu dainininku pasakojo A.Gardner.

Pora, be abejonės, buvo be galo įsimylėjusi, o tai įrodė, kai abudu netrukus padavė skyrybų dokumentus. 1951 m. F.Sinatra ir A.Gardner laimingai susituokė.

Jų santykius atidžiai stebėjo amerikiečių žiniasklaida. Gyvenimas, kurį jie bandė kurti kartu, buvo stebimas pro padidinamąjį stiklą. Bet kitaip ir nebuvo galima tikėtis, kai dvi žinomos žvaigždės susituokia. Visiems tampa įdomu, kas vyksta už uždarų durų.

„Scanpix“ nuotr./Frankas Sinatra ir Ava Gardner
„Scanpix“ nuotr./Frankas Sinatra ir Ava Gardner

Vienas kito beprotiškai pavydėjo

Artimi poros draugai atskleidė, kad jų santykiai pradėjo irti dėl beprotiško pavydo ir nesutarimų. Laikui bėgant, F.Sinatra ir A.Gardner pradėjo vienas kitu nepasitikėti. Kliūdavo net paprasčiausias gerbėjas.

Santuokai byrant ir išgyvenant sunkumus, sutuoktiniai nusprendė išsiskirti. 1953 m. jiedu oficialiai pasuko skirtingais keliais. Nepaisant pavydo scenų ir įžeidinėjimų, abi žvaigždės sugebėjo gerai sutarti net ir po skyrybų. A.Gardner nuolat su kažkuo susitikinėdavo, bet daugiau niekada neištekėjo.

„Scanpix“ nuotr./Frankas Sinatra ir Ava Gardner
„Scanpix“ nuotr./Frankas Sinatra ir Ava Gardner

„Frankas ir aš tapome įsimylėjėliais amžiams ir iki begalybės. Stiprūs žodžiai, žinau, bet aš nuoširdžiai jaučiau, kad ir kas benutiktų, mes visada būsime įsimylėję“, – apie amžiną meilę Sinatrai kalbėjo A.Gardner.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas