Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Mentalisto“ žvaigždė Simonas Bakeris po 22-ejus metus trukusios santuokos išsiskyrė su žmona

Daugiau nei 20 metų santuokoje pragyvenę populiaraus serialo „Mentalistas“ žvaigždė Simonas Bakeris (51) ir aktorė Rebecca Rigg (53) – nebe vyras ir žmona. Apie įvykusias skyrybas dabar jau buvusi pora patvirtino leidiniui „People“.
Simonas Bakeris su žmona Rebecca Rigg
Simonas Bakeris su žmona Rebecca Rigg / Vida Press nuotr.

Kaip neseniai pranešė „People“, net kelis dešimtmečius meilę vienas kitam puoselėję aktoriai tyliai išsiskyrė dar praėjusių metų balandį.

„Mes išliekame artimais draugais, o mūsų trys vaikai visada bus svarbiausias mūsų gyvenimų akcentas“, – teigė S.Bakeris ir R.Rigg.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Simonas Bakeris
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Simonas Bakeris

Pora santuokoje išbuvo 22-ejus metus ir susilaukė trijų atžalų – dabar jau 27-erių dukters Stellos ir sūnų Claude (22) bei Harry (19).

S.Bakeris ir R.Rigg susipažino 10-ojo dešimtmečio pradžioje, tuomet ėmė kartu vaidinti muilo operoje „E Street“. Galiausiai susituokė 1998-aisiais, penkerius metus prieš tai jie jau gyvenę kartu.

Tiesa, jiedu niekada linkę švęsti savo vestuvių metinių.

„Mes niekada neteikėme tam didelės reikšmės. Jubiliejai yra keistas dalykas, ar ne? – 2018-aisiais „People“ yra sakęs S.Bakeris. – Mes esame komanda. 99 procentus laiko esame tikrai puikūs draugai. Taigi, nebūtina to kaip nors ypatingai žymėti.“

S.Bakeris tąkart taip pat teigė, kad pirmenybę santykiuose teikia spontaniškiems dalykams.

„Kai įdedame per daug spaudimo, nebesijaučiame savimi. Manau, kad svarbiausias dalykas santykiuose yra tai, kad abu galime būti savimi. Manau, tai bene svarbiausias dalykas daugumoje santykių, ar ne?“ – kalbėjo aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas