Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mergina prisipažino gyvenanti kaip šuo: vaikšto keturiomis, miega dėžėje ir turi prižiūrėtojus

Amerikietės, socialinių tinklų žvaigždės, žinomos kaip Meow, kasdienybė stebina tūkstančius – moteris teigia gyvenanti kaip šuo.
Meow
Meow / Instagram nuotr.
Temos: 2 Šuo Gyvenimas

Apie savo „šunišką“ gyvenimą socialinių tinklų žvaigždė prabilo laidoje „The Kyle & Jackie O Show“.

„Mano vardas Meow kaip katės, bet aš esu šuo“, – Australijos radijo laidos vedėjams teigė rausvaplaukė mergina.

Laidoje Meow pasakojo, kad ji yra dalmatinas, todėl laksto ir bėgioja keturiomis. Be viso to, Meow miega šuns dėžėje, valgo šuniškus skanėstus ir yra vedžiojama savo prižiūrėtojų.

Mergina pridūrė, kad miegodama šuns dėžėje, jaučiasi labai saugiai.

„Turiu pastelinių spalvų antklodžių ir pagalvių. Kai miegu uždaroje erdvėje, nesuprantu, ar tai verčia mane jaustis saugiau nuo pasaulio, ar verčia jaustis, kad pasaulis saugus nuo manęs. Bet tai labai komfortiška“, – dalijosi ji.

Meow atviravo, kad pradėjusi gyventi šuniškai, pasijuto nepriklausoma suaugusia moterimi. Pašnekovė pridūrė nuo pat vaikystės norėjusi būti šunimi.

„Ta nuostaba, kuri kyla žaidžiant ir tiesiog žavintis aplink tave esančiu gyvenimu, yra fantastiška“, – šypsojosi ji ir pridūrė, kad toks gyvenimas jai atnešė laimę.

„Pati galiu užsidirbti, susimoku nuomą, o tada galiu daryti viską, ką noriu. O aš norėjau būti šunimi“, – apie savo svajonių gyvenimą kalbėjo ji.

Laidos vedėjams paklausus, ar moteris turi antrą pusę, Meow atskleidė, kad ne. Pasak pašnekovės, ji turi keletą prižiūrėtojų vyrų, kurie ja rūpinasi, veda pasivaikščioti ir maitina. Ji patikslino, kad santykiai su prižiūrėtojais nėra seksualiniai.

„Mano prižiūrėtojai yra panašūs į dresuotojus. Jie mane mane maitina, veda pasivaikščioti, mes treniruojamės, o tai yra vienas mano mėgstamiausių dalykų, nes tuomet gaunu skanėstų“, – dalijosi ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito