Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Michailas Jefremovas prisipažino esantis kaltas dėl žmogų pražudžiusios avarijos, prokuroras siūlo jį įkalinti 11 metų

Nusipelniusio Rusijos artisto Michailo Jefremovo byloje – netikėtas posūkis. Iš pradžių ne kartą neigęs kaltę dėl avarijos, per kurią žuvo kurjeris Sergejus Zacharovas, prieš posėdį Maskvos Presnenskio teisme jis nuomonę vis dėlto pakeitė. Aktorius pripažino, kad eismo įvykis kilo dėl jo kaltės, rašo rusų žiniasklaida. Tuometu kaltinimą palaikantis prokuroras siūlo aktoriui skirti 11 metų įkalinimo bausmę.
Michailas Jefremovas
Michailas Jefremovas / Vida Press nuotr.

„Noriu padaryti pareiškimą. Nemiegojau keletą naktų ir nusprendžiau pripažinti savo kaltę“, – neatskleisdamas daugiau detalių sakė aktorius.

Po to Michailui Jefremovui, kaip teigė teismo posėdyje dalyvavęs portalo „Meduza“ korespondentas, nebuvo suteikta galimybė pasakyti kažką daugiau.

Savo ruožtu bylos prokuroras pridūrė, kad aktoriaus kaltė dėl tragiškai pasibaigusio eismo įvykio įrodyta ir pasiūlė Michailą Jefremovą nuteisti 11 metų kalėjimo, taip pat uždrausti jam trejus metus eiti su kūryba susijusias pareigas.

Kadangi Michailas Jefremovas iš pradžių neprisipažino kaltu teigdamas, jog įvykio neprisimena, ir neatgailavo, bausmę lengvinančios aplinkybės nesvarstomos.

Anot prokuroro, aktorių, norint jam padėti atsikratyti žalingų įpročių, būtina izoliuoti nuo visuomenės ir tam labiausiai tinka vienutė kalėjime. Jis sakė, kad Michailas Jefremovas – alkoholikas, tačiau „liaudies artisto vardas nesuteikia jam teisės vairuoti girtam“.

TAIP PAT SKAITYKITE: M.Jefremovas papasakojo, ką veikė avarijos dieną: ieškojo, kur gauti alaus, kitos dalies nepamena

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas