Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas 2018-uosius skelbia vaikų metais

Susipažinę, kai dar abu buvo kone paaugliai, šiandien dainininkė Miley Cyrus (25 m.) su sužadėtiniu, aktoriumi Liamu Hemsworhtu (27 m.) planuoja šeimos pagausėjimą. Pasak artimų šaltinių, 2018-uosius įsimylėjėliai skelbia vaikų metais.
Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas
Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tokią naujieną ketvirtadienio ryte paskelbė žurnalas „NW“. Publikacijoje rašoma, kad gražiausių metų švenčių metu pora sutarė, jog „Kalėdos yra geras metas pradėti savo šeimą“.

„Jie jau labai seniai svajojo apie šeimą, tačiau vis atsirasdavo kokių kliūčių. Bet dabar abu jaučiasi pasiruošę“, – teigė artimas Hemsworth'ų šeimos šaltinis.

Skelbiama, kad noras susilaukti vaikų paskatino Miley „paruošti savo kūną“, tad ji atsisakė alkoholio ir marihuanos, apie kurios vartojimą dar prieš metus garsiai skelbė socialiniuose tinkluose.

„Ji pasakė Liamui, kad yra pasiruošusi nėštumui, o vaikas staigiai tapo poros prioritetu“, – tikina šaltiniai, paantrinę, kad tokia žinia aktoriui – didelis džiaugsmas. Esą Liamas Hemsworthas net pasiūlė pristabdyti karjerą ir visą laiką skirti vaikams.

Primename, kad Miley Cyrus ir australas Liamas Hemsworthas susipažino 2009 metais filmuodamiesi romantinėje dramoje „Paskutinė daina“ („The Last Song“). Pora susižadėjo 2012-aisiais, tačiau po metų išsiskyrė. Vis tik 2016-ųjų sausį paaiškėjo, kad jiedu prieš kurį laiką atnaujino ne tik savo santykius, bet ir sužadėtuves, ir nuo tada yra neišskiriami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas