Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miley Cyrus metė rūkyti žolę: „Noriu būti blaivaus ir aštraus proto“

Skandalistė Miley Cyrus (24 m.) kurį laiką buvo dingusi iš viešumos, tačiau visą tą laiką rankų sudėjusi nesėdėjo – ramiai kūrė naujas dainas, kurias netrukus pristatys, mėgavosi atsinaujinusiais santykiais su mylimuoju bei buvo pasinėrusi į dvasines asmenybės paieškas. Kurios, beje, paskatino atsisakyti anksčiau taip mėgtos marihuanos ir kitų svaigalų.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / „Billboard“ nuotr.

Apie pasikeitusį gyvenimą, naują muziką bei atsinaujinusius santykius su aktoriumi Liamu Hemsworthu dainininkė papasakojo žurnalui „Billboard“, kurio viršelį ji ir papuošė.

Netrukus naują dainą „Malibu“ pristatysianti Miley Cyrus sako norinti, kad žmonės į ją, kaip kantri žanro dainininkę, žiūrėtų rimtai. Šis muzikinis stilius jos repertuare nebuvo labai populiarus, tačiau kantri muzika jai visada buvo labai svarbi. Juk ji kilusi iš Tenesio valstijos, jos tėvas – kantri muzikos žvaigždė Billy Ray Cyrusas, o krikštamotė – kantri legenda Dolly Parton!

Kurį laiką buvusi viena iš muzikinio šou „The Voice“ teisėjų, Miley Cyrus susibičiuliavo su šou senbuviu, kantri muzikos žvaigžde Blake'u Sheltonu.

Man patinka apsupti save žmonėmis, kurie nori, kad man būtų geriau, aš labiau išsiskleisčiau, atsiverčiau. Ir pastebėjau, kad tai ne tie žmonės, kurie būna apsinešę.

„Noriu pasinaudoti proga, kad jis šalia, nes jo gerbėjai į mane rimtai nežiūri kaip į kantri atlikėją. Visų pirma dėl to, kad aš jiems nesu davusi tokios muzikos. Bet aš turiu išsitatuiravusi Johnny Casho autografą, kurį jis man davė kai buvau maža mergaitė (...) Pati Dolly Parton yra mano krikštamotė. Faktas, kad kantri muzikos gerbėjai manęs bijo, mane skaudina. Visas tas š**as su spenelių lipdukais – tai aš dariau, nes laikiau tai esant dalimi mano politinio judėjimo, ir tai mane privedė iki kur esu šiandien. Aš skleidžiuosi ir apsupu save protingais žmonėmis, kurie jau yra išsiskleidę.“

Miley Cyrus asmenybės tobulėjimas neapsiėjo be suvokimo, kad iki tol taip mėgta marihuana, ko ji niekada neslėpė, ir kiti svaigalai jai nėra reikalingi ir trukdo gyvenime.

„Nerūkiau žolės tris savaites, o tai yra ilgiausiai, kiek esu be jos ištvėrusi. Nevartoju narkotikų. Negeriu. Dabar esu visiškai švari! Tai yra tiesiog kai kas, ko aš labai norėjau. Man patinka apsupti save žmonėmis, kurie nori, kad man būtų geriau, aš labiau išsiskleisčiau, atsiverčiau. Ir pastebėjau, kad tai ne tie žmonės, kurie būna apsinešę. Noriu būti ypač blaivaus ir aštraus proto, nes tiksliai žinau, kur noriu būti“, – sakė Miley Cyrus.

„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas
„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas

Na o kalbėdama apie atsinaujinusius santykius su sužadėtiniu Liamu Hemsworthu, ji paaiškino, dėl ko 2013 metais po trejų metų draugystės jiedu pasuko skirtingais keliais.

„Man reikėjo labai stipriai pasikeisti, – sakė Miley. – O keistis, kai šalia yra kažkas, kas visai nesikeičia, yra per sunku. Staiga supranti, kad visai to žmogaus nebepažįsti. Mums reikėjo iš naujo įsimylėti vienas kitą.“

15min primena, kad 2015 metų pabaigoje Miley ir Liamas atnaujino savo santykius.

Jūsų dėmesiui – Miley Cyrus fotosesija žurnalui „Billboard“:

Horsing around. | Photo: @brianbowensmith

A post shared by Billboard (@billboard) on

Get ready to go to #Malibu. Miley is releasing a new track on May 11th | Photo: @brianbowensmith

A post shared by Billboard (@billboard) on

May 11th! #Malibu ???????? @billboard Link in my bio to read more about my new music!!!!!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito