Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijardieriaus Elono Musko tėvas susilaukė kūdikio su perpus jaunesne podukra: „Tai Dievo planas“

Garsiojo JAV milijardieriaus Elono Musko santykiai su tėvu – gana sudėtingi, o dabar paaiškėjo ir pagrindinė to priežastis. Pasirodo, Errolas Muskas (72 m.) šeimynykščių rūstybę užsitraukė po to, kai užmezgė romaną su savo podukra Jana Bezuidenhout (30 m.) ir su ja susilaukė kūdikio!
Elonas Muskas
Elonas Muskas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Elonas Muskas

Kad Elonas Muskas nebendrauja su tėvu, buvo žinoma jau anksčiau, tačiau tik dabar paaiškėjo, kokia to priežastis. Apie tai papasakojo pats Muskas vyresnysis duodamas interviu „The Sunday Times“.

Taigi Errolas Muskas buvo susituokęs su Janos mama Heidi – santuokoje jiedu pragyveno 18 metų ir susilaukė dviejų bendrų vaikų. Kai Errolas susituokė su Heidi, jos dukrai Janai iš ankstesnių santykių buvo ketveri, tačiau vyras pabrėžia, kad niekada nelaikė jos savo podukra, mat mergaitė didžiąją laiko dalį gyveno ne su jais.

Errolas Muskas su savo podukra artimiau bendrauti pradėjo jau po to, kai buvo išsiskyręs su jos motina – ji ieškojo paguodos po savo pačios skyrybų su vaikinu.

„Mes buvome vieniši, pasimetę žmonės, – apie savo romaną su podukra kalbėjo jis. – Vieni dalykai sekė kitus ir... galite vadinti tai Dievo ar gamtos planu.“

O jų romanas dar ir buvo vaisingas – prieš 10 mėnesių gimė berniukas, vardu Elliotas. Errolas Muskas pripažino, kad kai Jana pranešė jam apie nėštumą, šis iš pradžių pamanė, jog kūdikis – jos buvusio vaikino. Tačiau atliktus tėvystės nustatymo testą paaiškėjo, kad berniukas – tikrai jo vaikas.

Errolo ir Janos romanas, manoma, yra pagrindinė nesantaikos tarp jo ir garsiojo sūnaus priežastis. „Visa šeima buvo įsiutusi, kai sužinojo, – sakė šaltinis portalui „Daily Mail“. – Tai priežastis, dėl ko Elonas taip pyksta ant tėvo. Jis – vienintelis tėvas, kurį ji (Jana) kada nors turėjo, o dabar jis dar yra ir jos vaiko tėvas.“

Ankstesniame interviu Elonas Muskas savo tėvą pavadino velniu ir negailėjo karčių žodžių jam. „Jis toks siaubingas žmogus, jūs net neįsivaizduojate... Galite pagalvoti praktiškai apie bet kokį nusikaltimą, ir jis greičiausiai bus tai padaręs... Mano tėvas kruopščiai apgalvos kokį nors blogio planą, jis suplanuos blogį“, – yra sakęs milijardierius „Rolling Stone“ žurnalui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas