Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milijonierius „Tetra Pak“ paveldėtojas prisipažino vilkinęs savo žmonos laidotuves

Pakuočių gamybos įrangos milžinę „Tetra Pak“ įkūrusios šeimos paveldėtojas Hansas Kristianas Rausingas trečiadienį padarė kaltės pripažinimo pareiškimą dėl savo žmonos laidotuvių vilkinimo, kai jos yrantis kūnas buvo rastas uždengtas šiukšlių maišais jųdviejų viloje Londone.
Hansas Kristianas Rausingas su žmona 1992 metais
Hansas Kristianas Rausingas su žmona 1992 metais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

49 metų milijonierius H.K.Rausingas šį pareiškimą padarė Aizelvorto karūnos teisme Londone, pripažindamas, kad neužtikrino privalomo ir oraus palaidojimo savo velionei žmonai Evai, gimusiai Jungtinėse Valstijose.

Jis taip pat prisipažino vairavęs automobilį, kai buvo apsvaigęs nuo narkotikų.

H.K.Rausingas buvo suimtas praeitą mėnesį, įtarus, kad jis nužudė savo 48 metų žmoną, kai policija rado jos palaikus prabangiuose šeimos namuose birželio 9 dieną.

Pareigūnai apieškojo sutuoktinių namą prabangiame Londono Čelsio rajone, kai H.K.Rausingas buvo sulaikytas įtarus, jog jis vairavo neblaivus.

Sutuoktiniai Rausingai neslėpė daugelį metų stengęsi įveikti priklausomybę nuo narkotikų, taip pat garsėjo kaip dosnūs labdaringų narkomanų reabilitacijos įstaigų rėmėjai.

86 metų H.K.Rausingo tėvas Hansas išplėtė savo tėvo įkurtą „Tetra Pak“ bendrovę, paversdamas ją milijardų dolerių vertės verslu, sukėlusiu revoliuciją maisto ir gėrimų pakuočių srityje, tačiau vėliau pardavė jos akcijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito