Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mirė serialo „Bręstantis blogis“ aktorius Markas Margolis

Mirė Markas Margolis, aktorius veteranas, žinomas dėl savo vaidmenų serialuose „Breaking Bad“ (Bręstantis blogis) ir „Better Call Saul“ (Geriau skambink Solui).
Markas Margolis
Markas Margolis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Mirtis Netektis

Žinią apie aktoriaus Marko Margolio mirtį pranešė jo sūnus, aktorius ir „Knitting Factory Entertainment“ generalinis direktorius Morganas Margolis sakė „The Hollywood Reporter“.

Jam buvo 83 metai.

CNN susisiekė su Margolio atstovais ir paprašė jų komentarų.

„Scanpix“ nuotr./Markas Margolis
„Scanpix“ nuotr./Markas Margolis

Margolis buvo nominuotas „Emmy“ apdovanojimui už Hektoro „Tio“ Salamankos vaidmenį. Tio, gerbėjų pamėgtas personažas, buvo buvęs kartelio egzekutorius, kuris bendravo naudodamas žalvarinį varpelį, pritvirtintą prie neįgaliojo vežimėlio. Vėliau jis vaidino Tio kaip jaunesnį vyrą, kol dar nebuvo atsisėdęs į neįgaliojo vežimėlį.

„Tai buvo nuostabi būtybė! Tai, kad jis neturėjo žodžių, man nebuvo problema“, – 2013 m. „Time“ apie šį vaidmenį pasakojo Margolis.

„Džiaugiausi, kad man nereikėjo mokytis jokių dialogų. Turiu omenyje, kad turėjau žinoti, kas vyksta, turėjau žinoti savo žodžius, bet tai, kad nereikėjo mokytis replikų, buvo puiku. Galėjau skristi į Naująją Meksiką ir nesirūpinti, kad ką nors įsiminčiau.“

Margolis taip pat vaidino filmuose „Šarvų veidas“, „Eisas Ventura: Gyvūnų detektyvas“ ir „Ozas“. Jis dažnai dirbo su režisieriumi Darrenu Aronofskiu ir nusifilmavo šešiuose jo filmuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas