Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mirė buvęs „Simpsonų“ prodiuseris J.Michaelas Mendelis

Sulaukęs 54-erių rugsėjo 22 dieną mirė buvęs animacinio serialo „Simpsonai“ prodiuseris, keturias „Emmy“ statulėles už savo darbą pelnęs J.Michaelas Mendelis, antradienį praneša CNN.
J.Michaelas Mendelis
J.Michaelas Mendelis / Kadras iš vaizdo įrašo

J.Michaelas Mendelis, kuris buvo animacinių serialų „Simpsonai“ ir „Rick and Morty“ prodiuseris, mirė likus vos porai dienų iki savo 55-ojo gimtadienio. Jo mirties priežastis neskelbiama.

„Adult Swim“, kanalas, nuo 2013 transliavęs animacinį serialą „Rick and Morty“, šią žinią pranešė socialiniame tinkle „Twitter“: „Esame sugniuždyti žinios, kad mirė serialo „Rick and Morty“ prodiuseris Mike'as Mendelis“.

„Jis mokė ir palaikė ištisas menininkų, rašytojų ir kūrėjų kartas. Visai mūsų bendruomenei jo be galo trūks. Siunčiame nuoširdžiausią užuojautą jo šeimai, draugams ir kolegoms,“ – priduriama žinutėje.

Justinas Roilandas, animacinio serialo „Rick and Morty“ bendrakūrėjas, taip pat pagerbė kolegos atminimą: „Mano draugas ir partneris Mike'as Mendelis mirė. Didžiausia užuojauta šeimai. Nežinau, ką be tavęs darysiu, Mike'ai. Esu sugniuždytas“.

Nuo 1987 m. trumpi Meto Greiningo sukurti filmukai, vaizduojantys Simpsonų šeimynėlės gyvenimą, buvo per televizijos kanalą „Fox“ transliuojamos TV laidos „The Tracey Ullman Show“ dalimi. Po trijų sezonų „Simpsonai“ buvo perkurti į pusvalandžio trukmės geriausiu laiku rodomą šou ir tapo viena pirmųjų „Fox“ televizijos laidų, pakliuvusių į Top 30 reitingą (1989–1990 m.).

„The Tracey Ullman Show“ dirbęs J.Michaelas Mendelis padėjo sukurti 207 „Simpsonų“ serijas. Dirbdamas prie šio serialo J.Michaelas Mendelis pelnė tris „Emmy“ statulėles. Praėjusiais metais „Emmy“ statulėle buvo įvertintas ir jo darbas seriale „Rick and Morty“.

J.Michaelas Mendelis turėjo žmoną ir du vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas