Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mirė poproko grupės „The Monkeys“ narys Michaelas Nesmithas

Mirė poproko grupės „The Monkeys“, įkurtos praeito amžiaus 7-ame dešimtmetyje narys, 78-erių dainininkas, gitaristas Michaelas Nesmithas.
Michaelas Nesmithas
Michaelas Nesmithas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mirtis

„Su begaline meile pranešame, kad Michaelas Nesmithas šįryt mirė savo namuose, apsuptame šeimos dėl natūralių priežasčių“, - skelbiama jo šeimos paviešintame pranešime.

Mirror.co.uk teigiama, kad Michaelas sulaukė didžiulės sėkmės poproko grupėje, kuri buvo įkurta, kad galėtų dalyvauti televizijos seriale tuo pačiu pavadinimu.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Grupė „The Monkees“ septintajame dešimtmetyje. Iš kairės: Davy Jonesas, Mickey Dolenzas, Peteris Torkas ir Michaelas Nesmithas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Grupė „The Monkees“ septintajame dešimtmetyje. Iš kairės: Davy Jonesas, Mickey Dolenzas, Peteris Torkas ir Michaelas Nesmithas

Ji populiarumu rungėsi su „The Beatles“ ir kūrė hitą po hito: „Last Train To Clarksville“, „Daydream Believer“ bei „I'm A Believer“, kuris skambėjo filme „Šrekas“.

„Mes buvome vaikai, turintėję savo muzikos skonį ir jautėmės laimingi atlikdami mums patinkančias ir pačių parašytas“, - yra sakęs M.Nesmithas.

2018-aisiais Michaelas buvo paguldytas į ligoninę, todėl grupė „The Monkeys“ buvo priversta atšaukti savo koncertus.

Tais metais, prieš vykdamas į koncerto vietą, kurioje turėjo groti, Michaelas patyrė nesunkų sveikatos sutrikimą, tuomet teigė jo atstovai.

15min primena, kad „The Monkeys“ išsiskyrė 1971 metais. „I'm A Believer“ kūrėjai dar kartą susivienijo ir išvyko gastrolių 2001 metais, tačiau jos buvo nesėkmingos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas