Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirštančio brito noras nepaliko abejingų: nuvedė vienerių metų dukrą iki altoriaus

Britų pora Kaya Rimple (24) ir Aidanas Watersas (26) neseniai iškėlė svajonių vestuves, tačiau tai padarė tik dėl skaudžių naujienų. Vaikinas balandį sužinojo, kad serga vėžiu, ir tą pačią dieną pasipiršo savo mylimajai. Norėdami įgyvendinti paskutinę Aidano svajonę nuvesti dukrą iki altoriaus, artimieji ir draugai sukūrė paramos forumą, kuriame surinko 12 tūkst. eurų būsimoms vestuvėms.
Kaya Rimple ir Aidanas Watersas
Kaya Rimple ir Aidanas Watersas / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Buvęs sandėlio darbuotojas A.Watersas balandžio mėnesį apsilankė ligoninėje dėl sulaužytos nosies, čia jį atlydėjo jo mergina Kaya. Tačiau pora tuo metu nė neįtarė, kad vaikinas sunkiai serga. Vaikiną apžiūrėję gydytojai jam diagnozavo vėžį ir pasakė, kad jam liko gyventi vos keli mėnesiai ar net kelios savaitės.

Netrukus tragišką naujieną sužinojo ir poros artimieji bei draugai. Jie nusprendė neleisti ligai laimėti ir greitai sukūrę paramos platformoje „GoFundMe“ puslapį surinko 12 tūkst. eurų. Šie pinigai buvo skirti poros vestuvėms, apie kurias jie jau seniai svajojo.

„Scanpix“ nuotr./Kaya Rimple ir Aidanas Watersas
„Scanpix“ nuotr./Kaya Rimple ir Aidanas Watersas

Jauna pora, surinkusi didelę sumą pinigų, iškart griebė artimiausią datą. Vestuvės rugpjūčio 11 dieną įvyko pasakiškai gražioje XVI a. viloje. Ceremonijoje taip pat dalyvavo jaunavedžių vienerių metų dukra Nova.

Mažylė bažnyčioje ėjo kartu su tėčiu, kad, kai paaugs, galėtų pasakyti: „Mano tėtis mane vedėsi į bažnyčią.“ Kaya link altoriaus vedė jos sūnus Marley iš pirmų santykių ir jos senelis.

„Tai buvo magiška, tikras svajonės išsipildymas. Mūsų tuoktuvių ceremonijoje buvo tie, kurie mums svarbiausi, ir mes elgėmės taip, kaip norėjome“, – apie laimės kupiną dieną kalbėjo buvusi tatuiruočių meistrė Kaya.

„Scanpix“ nuotr./Kaya Rimple ir Aidanas Watersas
„Scanpix“ nuotr./Kaya Rimple ir Aidanas Watersas

„Ceremonija buvo ypatinga. Jos pradžioje Aidanas padarė labai ypatingą dalyką – iki altoriaus ėjo su mūsų dukra Nova, kad ji visada galėtų sakyti, jog jos tėtis ją nuvedė iki altoriaus. Tai buvo didis momentas ir Aidanui labai svarbus. Savo kalboje jis sakė, koks yra dėkingas man ir visiems, kurie pavertė šią dieną ypatinga“, – kalbėjo mergina.

„Scanpix“ nuotr./Kaya Rimple ir Aidanas Watersas
„Scanpix“ nuotr./Kaya Rimple ir Aidanas Watersas

Nuo pat pradžių Kaya svajojo įsigyti „princesės tipo vestuvinę suknelę“ ir šią kaip tik rado vestuvinių suknelių parduotuvėje, kuri buvo šalia baro. Būtent šiame bare Aidanas balandį pasipiršo merginai, kai sužinojo tragiškas naujienas apie ligą.

Tiesa, naujai iškepta pora medų kopinės kitą mėnesį ir savaitę praleis Devono grafystėje. Su pora kartu atostogaus Kayos sūnus Marley ir jų vienerių metų dukrytė Nova.

„Aš mums išnuomojau nedidelį furgoną. Mes to labai laukiame. Taip keliavome praeitais metais ir Aidanas sakė, kad tai buvo vienos iš jo geriausių atostogų“, – apie būsimas atostogas kalbėjo mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas