Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Mis Anglija 2022“ tapo Jessica Gagen: prabilo apie patyčias dėl raudonų plaukų

Jessica Gagen (27) tapo pirmąja raudonplauke, laimėjusia „Mis Anglija“ karūną. Tačiau jos kelias iki šlovės – itin duobėtas. Vaikystėje ji patyrė patyčias dėl savo išvaizdos, dabar ji nusprendė apie tai prabilti, kad paskatintų tuos, kurie išgyvena panašias problemas.
Jessica Gagen vaikystėje ir dabar
Jessica Gagen vaikystėje ir dabar / „Scanpix“ nuotr.

„Mis Anglija 2022“ tituluota Jessica Gagen yra aerokosminės inžinerijos studentė ir modelis. Ji neseniai papasakojo apie skaudų savo gyvenimo laikotarpį. Ši istorija sukrėtė daugelį.

„Dėl praeities įvykių buvau gana nusiminusi. Tai neįtikėtinai asmeniška istorija, kurią sąmoningai vengiau iškelti į viešumą didžiąją dalį savo paauglystės ir suaugusiojo gyvenimo, – paaiškino ji instagramo įraše. – Nes tai mane vis dar skaudina, apie tai man sunku kalbėti ir tai visada norėjau pamiršti, todėl pamatyti, kaip tai išpublikuota naujienose, buvo stiprus smūgis.“

Nepaisant pradinio nuogąstavimo, J.Gagen suprato, kad dalijimasis savo istorija – tai būdas įgalinti kitus, kurie galbūt susiduria su kažkuo panašiu.

„Jei tai atsitiko jums, išgirskite mane sakant, kad tunelio gale yra šviesa, – siūlo ji. – Tas, kas vyksta dabar, dar nereiškia, jog vyks visą likusį gyvenimą! Baigusi vidurinę mokyklą aš suklestėjau, mane supo nuostabūs žmonės, gavau puikius pažymius ir nuosekliai sportavau – jūs galite tą patį! Vienas blogas skyrius nebūtinai turi tęstis visą likusią knygą. Skaitykite toliau.“

Jessica Gagen buvo karūnuota „Mis Anglija 2022“ po to, kai tarp 30 kitų dalyvių užėmė aukščiausią vietą. Ji yra pirmoji tituluota raudonplaukė per 94 metus trukusią „Mis Anglija“ istoriją ir dabar savo šalies vardu varžysis „Mis Pasaulis“ konkurse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas