Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Modelis – apie žiaurius mados industrijos užkulisius: liepė vartoti narkotikus

Buvęs „Victoria’s Secret“ modelis Bridget Malcolm pasidalijo šokiruojančiomis istorijomis apie savo karjeros pradžią. Mergina tikino, kad modelių agentūros, su kuriomis ji dirbo, ragino ją numesti svorio drastiškomis priemonėmis, nors tuo metu ji buvo dar nepilnametė.
Bridget Malcolm
Bridget Malcolm / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Mada Modelis

Instagrame paviešintame vaizdo įraše Bridget Malcolm išpildė komentatorių prašymus pasidalyti darbo mados industrijoje užkulisiais bei teiravosi, kodėl modelis tik dabar nusprendė papasakoti apie neigiamą patirtį, rašo Insider.com.

Pasirodo, pastaruosius kelerius metus Bridget darė viską, kad tiek jos kūnas, tiek protas atsigautų po to, ką jai teko patirti. Dabar ji jaučiasi laiminga, mėgaujasi susigrąžinusi gyvenimo pusiausvyrą ir jaučiasi pakankamai stipri, kad prisimintų tai, ką patyrė.

Tačiau kad ir kokią stiprybę ji spinduliuoja, modelio pasakojimas šokiruoja. Pasak Bridget, dar prieš sulaukdama pilnametystės ji viena pati spėjo pagyventi net trijose užsienio šalyse, lankėsi visuose žemynuose, išskyrus Antarktidą. Visa tai skamba labai patraukliai, tiesa?

„Laiką leidau su gerokai vyresniais vyrais. Daug kartų prie manęs seksualiai priekabiavo. Mano agentas man vis pasiūlydavo vartoti kokainą, kad numesčiau svorio, kartodavo tai kiekvieną savaitę ir agentūros. Jos darė spaudimą sulieknėti“, – sakė Bridget Malcolm.

Tame pačiame vaizdo įraše ji taip pat pasakojo, kad modeliams atstovaujančios agentūros jai liepė „užsiiminėti seksu, kad sulieknėtų“.

Mergina atskleidė, kad darbas mados industrijoje nuo pat pradžių sukėlė daug psichologinių problemų. Jai buvo diagnozuotas potrauminis streso sindromas, anoreksija, ortoreksija, neramumas ir depresija, o vėliau ji pastebėjo nebegalinti bendrauti su draugais be alkoholio. Be to, Bridget jau buvo beveik priklausoma nuo raminamųjų vaistų.

Modelis pabrėžė, kad visa tai, kuo ji pasidalijo, įvyko prieš jai sulaukiant 18 metų.

Pasirodo, ir tai dar ne viskas. Bridget Malcolm atskleidė, kad per 26-ą gimtadienį ji patyrė tokį stiprų nervinį išsekimą, kad po to net metus, vien pagalvojus, kad reikės palikti namus, jai prasidėdavo panikos priepuoliai ir stiprus nerimas.

„Taip pat turėjau kovoti su savižudikiškomis mintimis, kas labai gąsdino. Taip buvo prieš ketverius metus“, – tęsė ji.

Tik dabar papasakoti apie mados industrijos užkulisius, kurių niekas nemato, ji ryžosi, nes suprato esanti pakankamai sustiprėjusi. Be to, mergina jau daugiau nei dvejus metus nevartoja nieko svaiginančio. Bet viena pagrindinių jos pasidalijimo šia patirtimi priežasčių yra ta, kad, Bridget Malcolm nuomone, atėjo laikas dideliems pokyčiams šioje industrijoje.

Dar anksčiau Bridget kritikos negailėjo ir buvusiam darbdaviui „Victoria's Secret“. Kai 2016 m. ji žengė šio kadaise vieno populiariausių prekės ženklo madų šuo podiumu, ji vilkėjo 30A (pagal europinius standartus 65A) dydžio liemenėlę – tuo metu gerokai jai per didelę (dabar moters krūtinė, kaip ji sakė, sveiko 34B (75B) dydžio).

O kitąmet, 2017-aisiais, ji demonstruoti apatinio trikotažo pasamdyta nebuvo, nes jos kūnas „neatrodė pakankamai gerai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas