Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Modelis Kendall Jenner nebeslepia turinti mylimąjį – NBA žvaigždę

Bene paslaptingiausia Kardashianų ir Jennerių klano atstovė yra Kendall Jenner. Modelis vengia dalytis asmeninio gyvenimo detalėmis, slėpė ir mylimąjį. Tačiau poros santykiams peržengus vienerių metų slenkstį, Kendall oficialiai pristatė savo širdies draugą.
Kendall Jenner ir Devinas Bookeris
Kendall Jenner ir Devinas Bookeris / Vida Press nuotr.

25-erių Kendall Jenner vaikinas – 24-erių NBA žvaigždė Devinas Bookeris. Pirmą kartą drauge jie buvo pastebėti dar 2020 m. balandį.

Nors apie tarp modelio ir krepšininko užsimezgusį romaną kalbos netilo, o ir paparacai ne kartą juos įamžino vakarais besilinksminančius mieste, apie savo santykių statusą jie nekalbėjo. Tyliai mėgaudamiesi šia draugyste, Kendall ir Devinas sulaukė vienerių metų sukakties.

Minėdami ją, dalimi romantiškų, kartu praleistų akimirkų pora instagramo istorijose pasidalijo su savo sekėjais. Vos 24 valandas internautai galėjo grožėtis nuotraukomis iš bendrų Kendall ir Devino, žaidžiančio „Phoenix Suns“ klube, kelionių, intymiais ir jaukiais kadrais.

Apie vis tvirtesnį modelio ir atleto romaną užsiminta dar kovą. „Entertainment Tonight“ šaltinis tada sakė, kad „jųdviejų santykiai tapo rimtesni, Devinas atsipalaidavęs ir nesivaiko šlovės bei nesiekia būti dėmesio centre, kas labai patinka Kendall“.

„Su juo ji jaučiasi patogiai ir saugiai, jis labai pagarbus, o tai savybės, jai patinkančios labiausiai“, – tęsė šaltinis.

Žinoma, kiti Kardashianų ir Jennerių klano nariai apie naująjį Kendall širdies draugą sužinojo gerokai anksčiau. Tikriausiai ir artimiau susipažinti jie turėjo ne vieną progą. O paaiškėjus, kad prieš kelias savaites Devinas ir Kendall nusprendė apgauti merginos artimuosius pranešdami, kad juodu susižadėjo, kuo, modelio teigimu, jie patikėtų, tik įrodo, jog vaikiną šeima priėmė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas