Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modeliu tapęs nusikaltėlis Jeremy Meeksas išdavė šeimą: užmezgė romaną su turtinga paveldėtoja

Interneto sensacija tapęs seksualusis nusikaltėlis Jeremy Meeksas (33 m.), kuris išėjęs iš kalėjimo pradėjo modelio karjerą, išdavė šeimą: jam galvą apsuko turtinga paveldėtoja Chloe Green, su kuria jis užmezgė romaną.
Chloe Green ir Jeremy Meeksas su savo vadybininku
Chloe Green ir Jeremy Meeksas su savo vadybininku / „Instagram“ nuotr.

26-erių Chloe Green yra vieno turtingiausių Didžiosios Britanijos žmonių Philipo Greeno duktė, jos tėvui priklauso mažmeninės prekybos drabužiais įmonė „Arcadia Group“, valdanti tokias populiarias drabužių parduotuves kaip „Topshop“, „Miss Selfridge“, „Dorothy Perkins“ ir kt. Philipo Greeno turtas vertinamas net 3,8 mlrd. svarų sterlingų, o jo paveldėtoja yra Chloe ir jos brolis Brandonas Greenas.

Ir naujasis dukters draugužis serui Philipui Greenui vargu ar patinka – juk jo net neįleidžia į Didžiąją Britaniją! Pagal šalies imigracijos taisykles, JAV teistumą turintis Jeremy Meeksas Didžiosios Britanijos sieną teisėtai kirsti galės tik 2026 metais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Į mados fotosesiją Londone atvykęs buvęs nusikaltėlis Jeremy Meeksas deportuotas iš šalies

Pliusų draugės tėvo akyse vargu ar pavyks pelnyti ir dėl išduotos šeimos – Amerikoje Jeremy turi palikęs žmoną Melanie ir tris vaikus (du iš jų yra žmonos atžalos iš ankstesnių santykių, tačiau Jeremy yra juos įsivaikinęs). Jiedu susituokę aštuonerius metus ir Melanie kantriai laukė vyro, grįžtančio iš kalėjimo, bei visą laiką buvo šalia jam žengiant pirmuosius žingsnius mados pasaulyje. Paskutinį kartą jiedu kartu buvo pastebėti prieš mėnesį ir atrodė laimingi, tad Jeremy romanas su jaunute paveldėtoja – išties netikėtas likimo posūkis.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Philipas Greenas su dukra Chloe Green
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Philipas Greenas su dukra Chloe Green

Tiesa, jo ir Chloe Green romano ateitimi daug kas abejoja – vargu ar jų santykiai peraugs į kažką rimtesnio, jei Jeremy net negalės atvykti pas savo draugę. Tačiau pakurstyti aistrą ir pasimėgauti karštu vasaros romanu jiems, regis, niekas netrukdo – ypač kai Chloe vasarą gali leisti prabangiausiuose Europos kurortuose tėvui priklausančiose jachtose...

Vienoje iš jų porelė ir buvo užklupta paparacų – jiedu bučiavosi, glamonėjosi ir glaustėsi vienas prie kito, kol jachta plūduriavo prie Turkijos kurorto Bodrumo krantų. Chloe Green net buvo įsikėlusi į „Instagram“ vieną nuotrauką, kurioje ji įsiamžinusi kartu Jeremy restorane ir prie jos parašiusi: „Tik pati pradžia. Vertiname visą jūsų meilę ir neapykantą“. Bet panašu, kad tos neapykantos vis tik buvo per daug – sulaukusi gausybės neigiamų komentarų Chloe apskritai išsitrynė visą savo paskyrą. Na o Jeremy paskyroje vis dar tebėra kadras iš tos dienos jachtoje, tik joje modelis nufotografuotas vienas pats, ir prie jos puikuojasi toks įrašas: „Viskas yra įmanoma!“. Vis tik dauguma po ja esančių komentarų – neigiami. Žmonės neslepia nusivylę Jeremy sužvaigždėjimu ir tuo, kaip greitai pinigai jam apsuko galvą, bei užjaučia jo žmoną.

„Instagram“ nuotr./Jeremy Meeksas
„Instagram“ nuotr./Jeremy Meeksas

15min primena, kad Jeremy Meeksas už grotų buvo pasodintas už tai, kad su savimi nelegaliai laikė penkis ginklus, po gatves vaikščiojo su užtaisytu šautuvu ir dalyvavo nelegalioje gatvės gaujų veikloje. Jis netikėtai tapo interneto sensacija 2014-aisiais, kai policija paviešino per reidą sulaikyto nusikaltėlio nuotrauką „Facebook“ paskyroje ir ši sulaukė netikėtos reakcijos – moterys masiškai pradėjo dalintis ja ir girti jo išvaizdą komentaruose.

Jeremy Meeksas iš kalėjimo, kur praleido dvejus metus, išėjo 2016 metų kovą. Vos grįžęs į laisvę „gražuolis nusikaltėlis“ pasirašė sutartį su modelių agentūra ir pamažu pradėjo dalyvauti fotosesijose. O vasarį jis debiutavo savo pirmojoje mados savaitėje Niujorke, juo jau susidomėjo prestižinių mados leidinių redaktoriai.

Į laisvę išėjęs vyras deklaravo siekiantis visiškai pakeisti savo gyvenimą ir nusikalstamą praeitį palikti už nugaros, tuo pačiu tapdamas pavyzdžiu kitiems jauniems vaikinams, kuriuos neretai įtraukia gaujų veikla.

Jeremy Meekso nuotrauka Stoktono policijos departamento „Facebook“ paskyroje
Jeremy Meekso nuotrauka Stoktono policijos departamento „Facebook“ paskyroje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas