Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

MTV apdovanojimų vinis – jaudinanti Pink kalba 6-metei dukrai, kuri jaučiasi negraži

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį vykę MTV vaizdo klipų apdovanojimai padovanojo ne vieną įsimintiną šou, tačiau vakaro vinimi tapo ne tai: didžiausią įspūdį, sulaukusį ir nemažo atgarsio socialiniuose tinkluose, paliko jaudinanti dainininkės Pink (37 m.) kalba, kurią įkvėpė jos šešiametė dukra, pasiguodusi mamai, kad jaučiasi negraži.
Pink su dukra Willow
Pink su dukra Willow / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Pink MTV

Daugiau apie MTV vaizdo klipų apdovanojimus – kas tapo nugalėtojais, ir kas vyko ant scenos, skaitykite ČIA.

Pink tą vakarą gavo specialų Michaelo Jacksono vardo MTV Videoavangardo apdovanojimą, o prieš jį įteikiant, dainininkė surengė įspūdinga retrospektyvinį šou. Pasirodymo metu Pink atliko garsiausius savo hitus „Get The Party Started“, „Raise Your Glass“, „So What“, „F-king Perfect“, „Just Give Me a Reason“ ir „What About Us“.

TAIP PAT SKAITYKITE: MTV vaizdo klipų mėlynasis kilimas: muzikos šventė panašėjo į cirką

Po šio savo pasirodymo Pink atsiėmė jai skirtą apdovanojimą ir žiūrovai sulaukė turbūt gražiausio to vakaro momento: jos jaudinančios kalbos, kurią įkvėpė dainininkės šešiametė dukra Willow: mergaitė prieš kelias dienas savo mamai pasiguodė, kad jaučiasi negraži – atrodo kaip berniukas su ilgais plaukais.

Išgirdusi šiuo žodžius iš šešiametės mergaitės, kurią jau ima kamuoti visuomenės primetami grožio standartai, Pink negalėjo atsistebėti, tačiau tuojau pat namuose jai parengė prezentaciją, kuria parodė, kad grožis gali būti įvairus. O jos pavyzdžiais tapo muzikos legendos, iš kurių kiekvieną dieną kas nors juokėsi, bet jos nepabijojusios būti kitokios – tai Michaelas Jacksonas, Davidas Bowie, Freddie Mercury, Annie Lennox, Prince'as, Janis Joplin, George'as Michaelas, Eltonas Johnas ir kt. Pamačiusi šitiek daug pavyzdžių, Pink dukra negalėjo atsistebėti.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pink
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pink
„Scanpix“/AP nuotr./Pink
„Scanpix“/AP nuotr./Pink

Tačiau tai dar nebuvo pokalbio pabaiga – Pink paklausė, kodėl jos dukra jaučiasi kaip berniukas, tik su ilgais plaukais. „O kaip manai, kaip aš atrodau?“ – dukters paklausė Pink, beveik visą gyvenimą nešiojusi trumpų plaukų šukuoseną. O dukra jai atsakė: „Tu esi graži“. Tada Pink dukrai papasakojo, kad kai žmonės šaiposi iš jos, būtent tokią kortą ir traukia – kad ji atrodo kaip berniukas. Kad ji pernelyg vyriška, jos kūnas per daug raumeningas, ji visur kiša savo nuomonę ir t.t. Ir tada paklausė savo dukters: „O tu matai, kad aš auginčiausi savo plaukus? Ar matai, kad aš keisčiau savo kūną? Taigi, mažoji mergaite, mes nesikeičiame.“

Šią kalbą Pink pasakė stebint savo vyrui ir dukrai – jie abu dainininkę atlydėjo į apdovanojimų ceremoniją ir karštai palaikė, kai ši koncertavo ant scenos.

Pink kalbą galite pažiūrėti štai čia:

VIDEO: P!nk Accepts the 'Michael Jackson Video Vanguard Award' | 2017 VMAs | MTV

O štai čia – Pink šou per MTV apdovanojimus:

VIDEO: P!nk Performs "Get The Party Started", "Raise Your Glass", & More! | 2017 VMAs | MTV

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas