Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Mylimiausi rausvaplaukiai Edas Sheeranas ir princas Harry suvienijo jėgas ypatingam projektui

Britų „mylimiausi rausvaplaukiai“, kaip juos praminė internautai, Pasaulinės psichikos sveikatos dienos proga susivienijo bendram projektui. Žinomi vyrai nuotaikingu vaizdo įrašu kviečia visus žmones pasirūpinti ne tik savo fizine, bet ir psichine sveikata, paskatinti tai padaryti ir savo artimuosius bei draugus.
Edas Sheeranas ir princas Harry
Edas Sheeranas ir princas Harry / „Instagram“ nuotr.

Oficialioje Sasekso hercogų instagramo paskyroje pasidalytame vaizdo įraše įamžintas susitikimui su princu Harry besiruošiantis atlikėjas E.Sheeranas. Jis pasakoja gavęs paties princo, kuriuo dainininkas labai žavisi, pakvietimą nusifilmuoti labdaros organizacijai skirtame filmuke.

Vėliau dainininkas užfiksuotas spaudžiantis Kensingtono rūmų teritorijoje esančio Ivy kotedžo durų skambutį. Pasigirsta neįprasta jam melodija – Britanijos nacionalinio himno dalis. Karališkosios šeimos narys, pamatęs tarpduryje stovintį dainininką, pasisveikina su svečiu ir tikina žiūrintis lyg į veidrodį. Vėliau Harry pakviečia muzikantą ir operatorių į vidų.

Susėdę prie stalo, princas su Edu pradeda kalbėti jiems, kaip iš pradžių atrodo, bendra tema.

„Dėkoju, kad pakvietei mane. Tai man gan aktuali tema“, – sakė E.Sheeranas.

„Manau, kad tai tema, apie kurią nėra kalbama pakankamai. Žmonės visame pasaulyje nuo to kenčia“, – tęsė karališkosios šeimos narys.

„Instagram“ nuotr./Edas Sheeranas ir princas Harry
„Instagram“ nuotr./Edas Sheeranas ir princas Harry

Pokalbis tęsiamas Edui prasitarus, kad jis šia tema bando sukurti dainą, jo pastangas įvertina ir Harry.

„Taip, būtent tai ir bandau padaryti. Žmonės nesupranta, koks sunkus yra mūsų gyvenimas, – princą Harry suglumina Edas. – Na, žinai. Juokeliai, komentarai. Manau, pats laikas ištarti, kad mes su tuo nebesitaikstysime. Esame rausvaplaukiai ir mes kovosime.“

„Šiek tiek nepatogu. Įvyko nesusipratimas, bet šis susitikimas yra dėl Pasaulinės psichikos sveikatos dienos“, – tikrąją susitikimo priežastį atskleidė Sasekso hercogas.

Pasimetęs dainininkas teigia tai žinojęs, tačiau jo kompiuteryje esančiame dokumente parodytas šūkis „Rausvaplaukiai, vienykimės“, kurį E.Sheeranas pamažu ištrina, sufleruoja kai ką kitą.

„Instagram“ nuotr./Edas Sheeranas ir princas Harry susivienijo bendram projektui
„Instagram“ nuotr./Edas Sheeranas ir princas Harry susivienijo bendram projektui

Tada, žiūrėdami į kamerą, abu žinomi vyrai kviečia visus kenčiančius ir ne tik pasirūpinti savo psichine sveikata, savo artimaisiais ir nebijoti kreiptis pagalbos.

Princas Harry aktyviai kalba apie psichinę sveikatą ir jos svarbą bendrai žmogaus savijautai. Prieš keletą dienų jis kartu su žmona Meghan Markle, broliu princu Williamu ir jo sutuoktine Kate Middleton pristatė specialią naujai jų kampanijai skirtą reklamą.

Manoma, kad tai pirmas kartas, kai visi keturi karališkosios šeimos nariai dalyvavo tokio tipo reklamoje ir ją įgarsino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas