Daugiau nei dešimtmetį 50-metei manekenei maistą gamindavo virtuvės šefas Seanas Johnas. Nors Naomi Campbell ne kartą sakė, kad jos jaunatviškos išvaizdos ir išpuoselėtos figūros paslaptis – valgymas vieną kartą per dieną, pasirodo, modelis net ir tada valgo ne bet ką – ji laikosi griežto rėžimo ir nevartoja pieno, glitimo sudėtyje turinčių produktų ir vištienos.
„Page Six“ Seanas Johnas atskleidė, kaip išbando Naomi Campbell skonio receptorius ir prasitarė, kaip moteriai pavyksta laikytis mitybos plano žinant, kokia užimta yra ir kaip dažnai ji keliauja po pasaulį.
„Maistą jai ruošiau daugiau nei 10 metų. Aš jai paruošdavau po vieną gerą patiekalą per dieną, jis būdavo labai švarus ir sveikas“, – pasakojo šefas.
Ji laikosi taip vadinamos ital mitybos, kas jamaikiečių kalboje reiškia švarų, vegetarišką maistą – tokį, kokiu maitinosi ir Bobas Marley. „Kai Naomi Campbell keliauja privačiai, aš taip pat jai paruošiu maistą. Ji nevalgo lėktuvuose tiekiamų patiekalų“, – tęsė šefas.
Net vakarieniaudama ne namuose, o prabangiame restorane, Naomi Campbell neleidžia sau atsipalaiduoti ir yra labai išranki. Pasak Seano Johno, ji niekada neužsisako maisto iš restorano meniu ir visuomet liepia pagaminti kažką kito.
TAIP PAT SKAITYKITE: 49-erių Naomi Campbell motinystei vis dar nėra pasiruošusi: „Pažiūrėsiu, ką man paruošusi visata“
Turtingiausi „Victoria's Secret“ modeliai: mados industrijos naujokėms yra kur pasistengti
Be to, modeliui labai svarbus patiekalo skonis. Kaip pasakojo jai dirbęs šefas, neužtenka patiekalo pagardinti tik druska ir pipirais, būtina naudoti prieskonius ir žoleles – maistas Naomi Campbell turi teikti malonumą.
Vis dėlto, diena, kai Naomi Campbell leidžia sau šiek tiek nesilaikyti plano yra sekmadienis. Tada ji neatsisako desertų – tortų ir pudingų, kuriuos žvaigždė itin mėgsta.