Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naują dainą pristatanti Victoria: „Mano kūrybos pandemija beveik nepalietė“

Klaipėdietė dainų kūrėja ir atlikėja Viktorija Rupeikytė, klausytojams žinoma kaip Victoria, pristato naują savo dainą „Kartais”.
Viktorija Rupeikytė-Victoria
Viktorija Rupeikytė-Victoria / Asmeninio albumo nuotr.

„Mano daina – apie lengvumą sunkume, apie sielos ramybę chaose, ramybę emocijų audrose. Apie žmones, kurie klysta ir pasiklysta, bet vis tiek randa kelią. Gal ir ne į priekį, bet į save, į savo tikrovę. Aš labai tikiu savo dainomis, gal todėl ir žmonės jomis tiki. Manau, kad viskas, kas iš širdies, visada nueiną į kitą širdį“, – kalba Viktorija apie naujausią savo kūrinį ir visą savo kūrybą.

Išgirskite naujausią Viktorijos Rupeikytės dainą čia:

VIDEO: VICTORIA - Kartais (Naujiena, 2021)

Atlikėja džiaugiasi, kad jos kūrybą atranda vis daugiau žmonių, kurie ne tik klausosi jos dainų, bet ir supranta, apie ką tos dainos.

„Dažnai manęs klausia, ar viską, kas mano dainose, yra tikra, mano pačios išjausta. Taip, viskas visada iš mano pačios patirčių, prisiminimų. Kartais, aišku, užtenka ir kažkokios kito žmogaus istorijos, bet savo galvoje ją interpretuoju savaip. Būna, kad klausiu savęs, kodėl taip, o ne kitaip, begalvojant ir dainą parašau.

Man mano dainos leidžia viską išgyventi ir kas nereikalinga, paleisti. Nebėgu nuo sunkumų, nuo savo vidinių demonų, leidžiuosi į akistatą su jais. Aišku, tai vargina, bet kai visa tai išdainuoji, tarsi apvalo, suteikia naujų jėgų toliau gyventi, kurti, džiaugtis. O jeigu tai dar suteikia jėgų ir klausytojams...“, – dalinasi savo patirtimis atlikėja.

Kalbant apie dabartinį, visiems nelengvą laikotarpį, Viktorija sako, kad jos kūrybos pandemija beveik nepalietė.

„Kūryba aš gyvenu ir kvėpuoju. Tikrai būtų keista imti ir apie nieką nerašyti. Gal tik tylos ir daugiau gamtos šiais metais, bet manau, kad kuo daugiau tylos, tuo garsiau girdim save“, – pasakoja Victoria, besiruošianti vasaros koncertams su gyvai grojančia grupe, kur klausytojams žada pristatyti ne vieną naują savo dainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas